18. januar 2017

Det gjorde slet ikke ondt..

image..og jeg havde den dejligste weekend, da jeg rundede det skarpe 60*er hjørne. Vi havde valgt at invitere familie og venner til brunch på Kontoret i Roskilde Golfklub om søndagen. På nær et enkelt vennepar, som var ude og rejse, havde alle inviterede sagt ja tak til invitationen. Det var så fedt, at have alle der betyder noget for os begge, samlet under et tag, og jeg er dybt taknemmelig for at så mange havde prioriteret at tage til Roskilde en grå søndag i starten af januar.

Her er lidt stemningsbilleder fra en dejlig, hyggelig og uformel dag i det allerbedste selskab .. :-) BrunchRoGKIMG_2820 (2)IMG_2829 (2)IMG_2878 (2)IMG_2827 (2)IMG_2875IMG_2916 (2)IMG_2980 (2)

2. januar 2017

Long time no see..

Det er ikke imponerende meget jeg befinder mig i blogland mere. Det virkelige liv fylder det meste af min vågne tid, og når jeg endelig får smidt mig i sofaen med benene oppe, så gider jeg ikke rigtig åbne pc’en. IMG_2488Jeg kan se at mit sidste indlæg er fra Emils fødselsdag i starten af december, siden da har det jo været både jul og nytår uden så meget som et enkelt lille pip fra min side.   IMG_2494En medvirkende årsag til radiotavsheden har været, at Hasse blev hundesyg fredag d. 16. december, han blev indlagt på onkologisk afdeling i Næstved fredag aften. Han havde været dernede om formiddagen, hvor han fik den sidste af de planlagte 9 kemobehandlinger og blev CT-scannet. Alt var godt, både humør, helbred og blodprøver. Da vi kom hjem fra Næstved, ville han lige hvile sig en times tid, mens jeg gik op i byen og ordnede et par julegaveindkøb. IMG_2464Da jeg kom hjem nogle timer senere lå han stadig ned, og det var tydeligt at han havde feber. Det må han helst ikke få mens han er i kemobehandling, og aftalen er, at hvis feberen kommer over 38,5, så skal vi kontakte onkologisk afdeling med det samme. De ville have ham derned, og det endte med at de beholdt ham til onsdag, hvor han blev overflyttet til fortsat ambulant behandling i Roskilde. Fredag d. 23. dec. blev han endelig udskrevet helt, og vi kunne køre til Sønderjylland for at holde jul i den gamle nissehule. Samtidig med udskrivningen fik vi også svar på om de sidste 3 måneders behandling havde haft den ønskede effekt. IMG_2470Det var ikke den mest opløftende samtale vi var til.. Tumormarkørerne stiger fortsat og der er dukket nye metastaser op på leveren. Den nye plan er at han på fredag starter i den hårde 2-døgns kemo (samme som sidste vinter) Han skal have 4 gange behandling og derefter scannes igen, så håber vi fa… det har samme gode effekt som sidst.  IMG_2456Alle billeder er fra d. 27. december hvor orkanen Urd var på besøg, vandstanden var ikke helt så høj som dengang Bodil kom forbi..