4. august 2012

Jeg tæppebomber..

jer med blogindlæg i dag.. På en dag hvor der dybest set ikke er den helt vilde aktivitet her i huset.. Altså lige ud over morgenmad med bror og svigerinde inden de kørte videre på ferie, flytning af brænde, en tur på KARA med hækaffald.. nej vi har ikke klippet hæk i dag, det har bare ligget længe på traileren.. WF med Susanne som by the way har fødselsdag.. Tillykke Susanne.. hvis du vinder er det fordi du har fødselsdag :-) Masser af OL på både TV og radio og jubel over danske præstationer.

Nå men altså.. grunden til at I bliver tæppebombet er, at det har summet og brummet omkring huset her i eftermiddag. Den ene store amerikanske flyder efter den anden har lagt vejen omkring Bymarken. Man kan næsten høre hvordan benzinen suges ud af tanken.. De er ikke lige kønne alle sammen, nogle af dem ligner skrotbunker, og nogle af dem er skinnende flotte og velholdte. Fælles for dem alle er at man næsten kan høre hvordan benzinen bliver suget ud af tanken.. Flydere

6 kommentarer:

 1. Tak Inge. En smule held på min fødselsdag er vel et beskedent ønske ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Susanne.. Jeg er ked af at heldet ikke lige ramte dig i dag.. :-)

   Slet
 2. Skønne gamle biler...;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mange af dem var flotte.. :-)

   Slet
 3. Nårh - I skulle kun flytte brænde - ikke kløve det? Så har jeg slet ikke medlidenhed med jer :-D
  Var det danske flydere, der holdt træf et eller andet sted? I Sverige ser vi mange køre forbi hver gang vi er deroppe; John siger, det er en udløber af deres ragger (rakker?)kultur.
  Det er rigtigt, at man kan høre benzinen blive suget fra tanken og blive pustet ud gennem udstødningen ... man kan høre en flyder komme, lææænge før man kan se den :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der ligger en god bunke og venter på at flækkeren kommer til øen igen. Dyrskuepladsen er fyldt med de store flydere.. Vikinge Run kalder de det. Vist bare et stort træf for flydere og der er rigtig mange svenskere, john har nok ret, der er mange i Sverige.. I Hørby har de rigtig mange af slagsen.

   Slet