28. juli 2013

En dag glemmer jeg mig selv..

Vi er landet i Bymarken, efter en dejlig varm weekend i skoven. Annemarie og Jimmi kom derop til frokost i dag, og de holder ferie den næste uge deroppe.. Heldigvis for det, Annemarie har lige ringet for at spørge, om jeg ikke savnede noget.. Jeg var helt blank..!! De var kommet tilbage til hytten, efter at ha handlet ind, og ude på terrassen stod min taske med kamera, objektiver, iPad Mini og pc..

Jeg er sku ikke imponeret over mig selv og min evne til at huske mine ting..
Billedet har intet med weekenden at gøre, det er af ældre dato, men ligger på den iPad jeg huskede at få med mig hjem. Frøstanden har været en tur gennem den gratis foto app "PIP Camera", som Mai-Britt fra Holland skrev om for et stykke tid siden. Beklager de manglende link, de kommer måske på senere, når jeg får fingrene i en pc. 

Jeg er i øvrigt ikke den eneste med ringe hukommelse her i huset. Hasse har lige været ude og handle lidt ind til aftenen, han havde skrevet en seddel, men kørte uden at få den med, hvorefter han måtte ringe for at spørge, hvad der stod på sedlen.. :-)

Vi bliver nok væk sammen en dag..

24 kommentarer:

 1. Pyha, det var da godt, at Annemarie opdagede tasken med dine dyrebare ting :-)
  Fantastisk billede - den app må jeg ha' fingre i ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig godt. Appen er gratis og sjov.. :-)

   Slet
 2. Du godeste, Inge ... jeg ville nok heller ikke være superstolt af mig selv, hvis det havde været mig - men godt, der var nogen til at hive tasken indendørs.
  Hils Hasse og sig, at det kender jeg såmænd også - der er bare det, at hvis jeg selv har skrevet sedlen, så kan jeg som regel huske, hvad jeg har skrevet. Som regel ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han havde selv skrevet den, og der stod 3 ting på den.. :-)

   Hvis I kører hjemover før feriefolket, må I meget gerne dreje ind og tage den med hjem, så kan vi hente den hos jer...

   Slet
 3. Jeg kan godt li dig! Men her har du altså været et fjols i klasse A. Du må tage en gadget tyrker kold i den uge der kommer og så håbe at venlige sjæle bringer dit udstyr hjem for dig :-)

  Jeg ville altså være parat til gå til skoven - på bare tæer for at hente det hjem hvis det var mig... men håber du klarer det ugen ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har både iPhone og iPad jeg skal nok overleve, men du har ret, jeg er et glemsomt fjols.. :-)

   Der er langt derop på bare tæer, tror jeg vil prøve at huske at tage sko på.. Dem glemte jeg i øvrigt hos Ellen og John sidst vi var der.. :-))

   Slet
 4. Hvad var det nu, jeg ville skrive? Noget om at være objektiv, men glemt? Eller ...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være lummervarmen Eric.. :-)

   Slet
 5. Bare I så blive væk sammen, så kan I da i det mindste hygge jer i hinandens selskab - indtil I husker hvor I skal hen og hvem i er ;-)
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber vi på vi gør, og så er det jo ingen katastrofe at blive væk.. :-)

   Slet
 6. 1. Måske er det godt at holde udstyrsfri en stund.
  2. Godt det ikke var 38 gr. varmt. Hvad havde I så glemt?
  3. Her i huset har vi indset at det er nødvendigt med øget bevidsthed om det der skal huskes. Erkendelsen er at det følger med alderen. Man kan bruge sedler - men det forudsætter selvfølgelig man husker, hvor den er anbragt. Og trods den øgede bevidsthed går det naturligvis også galt her. Det bliver sikkert ikke bedre efterhånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm ja måske, bare ikke for længe vel.. :-)

   Det tør jeg slet ikke tænke på.

   Det har vi også måttet indse for flere år siden.. :-)

   Slet
 7. Det ender med, at du glemmer dig selv. Hvor var det godt, at det var gode mennesker, der fandt din taske. Andre kunne have neglet den eller den kunne have stået ude i regnvejr, og så var dine ting ødelagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt det ikke begyndte at øse ned.. Den mulighed vil jeg glemme helt.. :-)

   Slet
 8. Altså Inge. Heldigt, at du selv har lukket gæster ind, der kan passe godt på dine gode ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er meget heldigt, når jeg nu ikke selv kan.. :-)

   Slet
 9. Du trænger til ferie. Du har for travlt på arbejde. Men godt at Annemarie var der. Da jeg glemte en taske med 3000 kr på ent motorvejscafeteria på sjælland og først opdagede det ved Ejer Baunehøj, kostede det en lang tur tilbage i silende regnvejr og sengetiden blev først klokken tre om natten, men taske og penge var der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg helt sikkert.. men specielt travlt har jeg nu ikke i denne tid, det er jo ferietid for alle andre. :-)

   Ups, der var du godt nok heldig, hvis ikke AM og Jimmi havde været deroppe, var vi også kørt tilbage.

   Slet
 10. Du må have de vigtigste ting forbundet til dig selv med snor. Mine billeder på nethinden fejler ikke noget. Du, Hasse og alle værdierne bundet sammen på vej ud i den store verden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. jeg kan sagtens se billedet.. :-)

   Vi får det sjovt, vi ved ikke hvem vi er, hvor vi er og hvorfor vi er der, men vi har det vigtigste med og vi er sammen. :-)

   Slet
 11. Åh ja, kender det så udmærket, men sikken et held at der var nogen i huset til at redde det!
  Den med sedlen er en velkendt traver her i huset, faktisk mere reglen end undtagelsen, så jeg prøver at huske at spørge om sedlen er med inden husbonden drager afsted. Altså når jeg husker det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for at vi ikke er de eneste der har problemer med de pokkers sedler.. :-)

   Slet
 12. å nej,,,,,,men smiler alligevel, eller måske er det sådan lidt selv ironisk jeg smiler,,,,, jeg syntes sgu også manden og jeg glemmer at få ting og sager med efterhånden

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ irriterende når det rammer en selv, det er meget sjovere at ryste lidt på hovedet af alle de andre glemsomme mennesker rundt omkring.. ;-)

   Slet