2. august 2013

Hvorfor nu det..

Min Feedly reader opfører sig besynderligt, den har boykottet opdatering, af nogle af de blogs jeg gerne vil følge. Så vidt jeg kan gennemskue, drejer det sig om kun WP blogs, ikke alle, men nogle.. IMG_3025 Indtil videre kan jeg se at Hannes blog (http://stegemueller.dk/blog/) ikke er blevet opdateret i min reader siden d. 18. juli, det samme gælder for Hennys blog (http://aargang54.dk/) der er sidste opdatering i readeren d. 22. juli.

Jeg følger flere andre WP blogge, som fint bliver opdateret, både blogs på eget domæne og blogs på WP’s domæne. Jeg har forsøgt at fjerne bloglink, logge af Feedly, logge ind igen og tilføje dem på ny.. Det ændrer intet.

Det er træls at bruge en reader, man ikke kan stole på, og nu er jeg faktisk blevet ret glad for Feedly, da den fungerer på tværs af de forskellige platforme jeg bruger, så jeg vil gøre en del for at kunne fortsætte med den, men jeg vil altså også rigtig gerne kunne stole på at den afspejler virkeligheden. IMG_3027 Er der nogen af I andre Feedly brugere, som har oplevet noget tilsvarende, eller har en ide om hvorfor min Feedly er blevet sur på enkelte blogs..??

22 kommentarer:

 1. Jeg opdagede det samme i går, Inge - Hennys blog bliver ikke opdateret i Feedly, og det er hamrende irriterende. Jeg bruger også Bloglovin, men det er virkelig for ringe, at man er nødt til at bruge 2 readere ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er irriterende, jeg bruger ikke Bloglovin, jeg gider ikke bruge flere readere. Det skal kunne lade sig gøre kun at bruge en.. :-)

   Slet
 2. Jeg pipper atter engang op om SharpReader ... den fungerer fint for mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for pippet, jeg har skam kigget på SharpReader, men den findes ikke som app, og dermed tror jeg ikke den fungerer på tværs af alle enheder, som jeg så den, var det et program man installerede på en pc.

   Slet
 3. Faktisk sad jeg og legede lidt med Feedly i går, og tænkte at den sikkert var god nok, når flere siger det. Jeg vil jo gerne kunne læse fra min iPad, og fra den bærbare og måske andre enheder en dag. Der forsvandt nogle blogge fra readeren, ikke alene WP, så jeg troede det var mig der ikke kunne finde ud af det. Det er det sikkert også, men nu holder jeg lige SharpReaderen på min faste pc, som jeg mistænker for at kalde mig spam, især hvis jeg havner i spamfilteret nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået alle blogs fra google reader med over, og det har virket i Feedly.. Dog ikke altid så hurtigt som den gamle reader, men et udemærket produkt.

   Det er godt nok mærkværdigt, du røg bag tremmerne igen, kommenterer du fra sharpreaderen, eller går du ind på min blog..?? Hvad mon Ellen gør, hun bruger jo også sharpreader..

   Slet
  2. Jeg kommenterede gennem SharpReaderen, på samme måde som jeg brugte Google Reader. Bliver jeg ikke fanget nu, er det sikkert fordi jeg er gået fra Blogger og direkte ind på din blog. Jeg erfarede under ferien, hvor jeg kun havde min iPad, at jeg så vidt jeg ved, ikke røg i noget spamfilter overhovedet. Derfor har jeg prøvet Feedly og Blogger, hvor jeg vist heller ikke bliver fanget. Men Blogger er heller ikke ajour med de sidste nye indlæg, før man har åbnet dem. Irriterende.

   Slet
 4. Det kan jo godt være sharreaderen nogen ikke kan lide, du var ikke fanget nu. Men Ellen bruger jo den samme reader, og hun bliver ikke spærret..

  SvarSlet
 5. Både Stegemüller og jeg blogger på eget domæne. Det kan have noget med det at gøre. For mig specielt kan jeg sige, at min host har været særdeles træg i perioder i denne uge. Dette kan jo også influere på det rss-feed, der produceres. Håber, det retter sig. Jeg henter rss-feeds såvel i Thunderbird, som er mit mailprogram, som i Firefox, og der kan jeg se, at de to ikke arbejder lige hurtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ved jeg I gør, men det gør Eric f.eks også, og han poster bliver fint opdateret..

   Slet
 6. Jeg bruger også Feedly og kan se, at det er det samme her. Imidlertid ser du stadig min blog (går jeg ud fra), efter jeg rettede noget i min .htaccess fil, som skrives af et sikkerheds-plugin. Jeg fandt det på: http://forum.ait-pro.com/forums/topic/403-from-feedburner-feed-in-feedly-imported-from-google-reader/
  Det kan være, at WP's default .htaccess laver det samme ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Eric din blog kan jeg fint se.. Du har måske fat i noget der, selv om jeg ikke aner hvad du taler om.. Håber at Henny og Hanne evt. kan rette som du har gjort. :-)

   Slet
 7. @ Inge og Eric

  Jeg vil meget gerne rette i min WP, så Inge kan se mine poster få opdateringerne med. Problemet er, at når jeg følger det link Eric har lagt, forstår jeg ikke en brik af det.

  Måske kan Eris hjælpe mig med en opskrift for dummies?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis Eric har ret, og det kunne det tyde på, så får ingen Feedly brugere dine opdateringer..

   Jeg kan desværre ikke hjælpe overhovedet, har ingen forstand på wp og eget domæne.

   Slet
 8. Det korte af det lange er, at hvis der i .htaccess-filen står noget i retning af streng 1:
  RewriteCond %{QUERY_STRING} ^.*(\(|\)|<|>|%3c|%3e).* [NC,OR]
  skal de runde parenteser fjernes, så der står (noget i retning af):
  RewriteCond %{QUERY_STRING} ^.*(<|>|%3c|%3e).* [NC,OR]
  Men ret beset er det Feedly, der har et problem, og ikke Wordpress. Ovenstående går vist også specifikt på Feedburner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eric, ja det er sikkert Feedly der er dum, men hvis Hanne og Henny kan bruge dit svar, kan os med Feedly stadig få nyt om deres poster.
   I øvrigt må det være en ændring Feedly har lavet, da det jo har virket indtil engang i juli.

   Slet
  2. Jeg kan ikke lige se forskel på før og efter i Erics svar (sikkert fordi jeg ikke har set ordentligt efter), men jeg har lige sendt Eric en mail og spurgt om han vil hjælpe mig. Jeg tør ikke rigtig rode med .htaccess-filen selv, for hvis man gør noget forkert, kan det blive meget svært at få kontakt med eget site igen.

   Slet
  3. Jeg tror det er noget med runde og firkantede parenteser.

   Slet
 9. Det kan være et spørgsmål om opdateringsversion af wp og eget domæne.. for du får da mine poster, ikk? - og inden du begynder at pive - jo jeg har været skrive-grøft-kørt i en uges tid...


  Men feedly har i øvrigt undervurderet deres eget potentiale mht antal brugere så de har vist haft meget travlt med at opgradere maskinparken og det er stadig ikke nok..

  SvarSlet
 10. Jeg fik dit sidste indlæg i Feedly, det virker formentlig.

  Jeg håber Feedly retter i deres feed generator, det er irriterende, når man ikke kan stole på en reader.

  SvarSlet