25. juni 2014

Den samme udsigt og så alligevel ikke..

UdsigtDe samme huse, de samme træer, den samme lygtepæl og den samme himmel.. Hvis jeg nu var lidt konsekvent og struktureret rent fotomæssigt, så ville brændvidden også ha’ været den samme hver gang og måske også eksponeringtid og blænde, men den slags systematisk struktur er jeg ikke så gode venner med, jeg peger, zoomer og skyder, drejer lidt på programhjulet og skyder igen.. Shoot and hope må være mit foto-mantra.. :-)

Billederne er taget fra vores stue-altan, jeg elsker alle de forskellige farver der flyder hen over himlen den ene dag efter den anden. Jeg elsker at skyformationer og himmelfarver gør den samme udsigt så utrolig forskellig..

12 kommentarer:

 1. Jeg har det som dig og elsker de forskellige farver på himlen - sikke nogle smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame. :-) Jeg tror aldrig jeg bliver helt mæt af himmelfarverne.

   Slet
 2. wow, tak Inge, fordi du deler :-)

  SvarSlet
 3. Med naturen er der aldrig noget, der er helt det samme fra dag til dag - det er nok derfor, de fleste finder den så forunderlig og fascinerende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja naturen er forunderlig og fascinerende, jeg håber aldrig jeg bliver mættet af den slags indtryk. :-)

   Slet
 4. Man kan da heller ikke andet end nyde sådan en udsigt. Her var jeg ude i aftes og se på en meget mørk himmel, men alligevel flot med de sorte skyer, som jeg håbede lidt gav vand, men det gjorde de ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. ..og det gør jeg i lange baner Pia. Vi fik en bitte smule regn i går, men jeg tror ikke havefolket syntes det var noget der battede overhovedet. :-)

   Slet
 5. Kan godt forstå du elsker din let ophøjede udsigt over roskilde.. den er osse usædvanlig delikat..

  Drop finurlighederne og bliv ved at "shoot and hope"... der kommer jo noget godt ud af det... og som min gamle lærer en gang sagde "if it works - dont fix it".

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ret begejstret for den høje himmel vi har fået sammen med lejligheden.:-)

   Tak, jeg kan heller ikke andet end gøre det på min måde.. og din gamle lærer har helt ret, med mindre det kan gøres nemmere, smartere og bedre. :-)

   Slet
 6. Tinas himmel og din himmel... Så skønne farver.... man bliver jo aldrig færdig... Det næste øjeblik er endnu smukkere... ja, selvom det er storm og uvejr har himlen sit eget værd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt Anne, det skifter hele tiden, og selv lige før hvor det haglede og stormede her i byen, var det også fascinerende..

   Slet