24. april 2017

April i billeder..

April har budt på mangt og meget. I tilfældig rækkefølge har jeg plukket en stribe billeder fra mobilens april-mappe.. 

Jeg drak kaffe med Sofie.. IMG_3082Hasse er startet i forsøget med immunterapi, første gang forløb uden problemer, men anden gang var mere op ad bakke, med kraftige kulderystelser, høj feber og derefter indlæggelse på onkologisk afdeling i Herlev. Han er frisk og fit for fight igen. IMG_2865Vi havde en dejlig weekend i skoven med Emil og Anders.. Emil hjalp med at fælde træer.. IMG_2874Jeg var til en meget interessant rundvisning på Gamle Scene.. her et kig ud over salen fra kongelogen.. IMG_2906Vi har puslet med Martha.. hun kommer i vandet på onsdag.. IMG_2923Mester var en glad mand, da motoren sprang i gang uden de store problemer.. IMG_3071Jeg havde Nikka og Melanie med ude og se DGI Verdensholdet give en fantastisk opvisning i Roskilde Kongrescenter.. IMG_2964IMG_2952Vi har holdt påske i Sverige sammen Lene og Per.. Det lignede vinter men lød som forår.. IMG_2989IMG_2998Nydt foråret i Roskilde, selv om det har været bidende koldt..IMG_3012IMG_3056og vi fik endelig besøgt Den Blå Planet.. Flot og spændende sted.. IMG_3017IMG_3019IMG_3038Vi har været en tur i Sønderjylland, hvor vi bl.a. var ude og se de store tulipanmarker i Fole.. desværre et par uger for tidligt, kun de små tidlige tulipaner var sprunget ud.. IMG_3067Spist frokost på Benniksgård Hotel med mine forældre.. RGZV2145Jeg kunne godt fortsætte.. men det er vist billeder nok i et indlæg.. :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor har du nået meget på en måned. Godt at Hasse er fit for fight igen. Knus Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når det bliver samlet på den her måde ser det lidt voldsomt ud, men jeg har også haft 2 uger med gode lange feriedage. :-) Knus Inge

   Slet
 2. Tak for turen gennem april. Måtte de kommende behandlinger blive lettere for Hasse at klare.
  God maj. Måtte den blive lidt lunere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Jørgen tak fordi du tog med. :-)
   Ja vi håber på en varm og god maj.

   Slet
 3. Bortset fra Hasses april lyder april som en god måned. VI krydser fortsat fingre for din søde mand og håber at se jer snart, så du kan få dit sjal. Det er jo nødvendigt at have i disse senvintertider :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. April har været en OK måned, med flere gode minder.. :-)
   Uhhh jeg har ofte tænkt på det sjal, det kunne ha lunet så godt her i april. Vi må se om vi kan finde et tidspunkt når I kommer hjem fra Mallorca.

   Slet
 4. Sikke en masse sjove og forskellige ting, I har oplevet :-) Og så lige det med Hasse - Øv. Men godt, han er frisk igen. Giver sidste forløb nogen som helst indikation af, hvordan fremtidige behandlinger vil påvirke ham?

  SvarSlet
  Svar
  1. April har været en god og blandet landhandel.
   Lægen var ikke specielt overrasket over hans kraftige reaktion på den sidste behandling, mange får samme raktion og det kan forebygges inden næste behandling på torsdag.

   Slet
 5. Den dejligste april - med op- og nedture - godt, at det hele er skønt og klar til en skøn maj. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er så klar til sol og varme i maj.. :-)

   Slet
 6. Uanset hvad, så har Hasse en eller anden evne til at blive ved med at have glimt i øjet ;) Jeg krydser fingre for, at den fortsatte behandling får en god virkning.
  Det er godt, du indimellem kan slappe af med kaffe hos Sofie ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, og det er en fantastisk evne at have.. :-)
   Hehe.. kaffe hos Sofie er altid en fornøjelse.. :-)

   Slet