7. januar 2010

Det er fantastisk...


altså ikke bare fordi jeg har fødselsdag i dag, nu er jeg ikke mere næsten 53..., heller ikke at solen skinnede i går, eller at DSB brugte 1½ time på at transportere mig fra Nørreport til Roskilde... Nej det er intet mindre end fantastisk at have gode venner.

I aften bliver vi 15 omkring middags bordet her i Bymarken, det kan være noget af et projekt, når man først er hjemme sidst på eftermiddagen, der skal handles ind, laves mad, dækkes bord, trækkes vin op, hentes pakke på posthuset, Bumle skal kløes på maven, og det hele skal helst være nogenlunde på plads, når gæsterne kommer mellem 18 og 18.30.

At alt det lykkes her i huset, kan vi takke denne skønne quinde for. Hun har simpelthen tilbudt at bruge dagen på at sørge for det hele, så når vi kommer hjem i eftermiddag, skal vi bare tage imod gæster, slappe af og hygge os. Det synes jeg er helt fantastisk dejligt. TAK Annette.

5 kommentarer:

 1. Søde Inge. Så nåede jeg herind på bloggen.
  Tusinde tillykker med fødselsdagen. Og om nogen fortjener en god dag på sin fødselsdag er det altså dig....Vi snarligt gensyn. God dag og knus

  SvarSlet
 2. Tillykke, Inge, jeg håber du får en dejlig dag - men det får du helt sikkert med hjælp fra Annette ;-)

  SvarSlet
 3. Åhh ja, jeg havde en dejlig dag, tak for hilsen

  SvarSlet
 4. Tillykke Inge - holdt jo elektronisk sabbat på din føsdag - men bedre sent end aldrig :D

  SvarSlet