29. marts 2010

Flittige hænder...

Motorsaven har været på arbejde i dag, skovarbejderne og Farmertjänesten, har kun taget de store grantræer med, birketræerne ligger ned over bakken, lidt endnu...vi saver 001 vi saver 006  Det første og mindste af træerne er savet og båret ned til brændeskuret. Mor og far kommer på torsdag med en brændeflækker. Det er noget nemmere, end at kløve træ med håndkraft, økser og kiler.vi saver 008 Mens vi arbejder med træ, holder Bumle øje med fugle, egern og mus, når hun altså ikke passer på dynerne og sengen. Jeg vil være kat i mit næste liv.

8 kommentarer:

 1. Dejlige bileder Inge, og Bumle nyder måske synet af de flittige mennesker udenfor :-) Det lyder rigtig hyggeligt, at dine forældre kommer på besøg!

  SvarSlet
 2. Her jobbes det!! Brændeflekker? Mon tro om det er det vi kaller for vedkløver? Altså dele opp veden??
  Er det du som håndterer motorsagen?
  Herlige Bumle:)) Hun er stadig like vakker:)
  Jeg vil være hund i mitt neste liv.. hehe.
  Jeg kjøpte ikke påskeliljer nei. Men kanskje jeg gjør det allikavel til barn og barnebarn kommer på onsdag og torsdag.
  Kos dere videre i hyttelivet, her er det vin i glasset og fyr på peisen:)
  Klemmer til deg:)

  SvarSlet
 3. Bumle nyder helt sikker de flittige mennesker, Madame, hun er en livsnyderkat. Det bliver dejligt når mine forældr kommer herop, de er lige så vilde med det her sted som vi er.
  Ha' en dejlig aften

  Det er helt rigtig MajorogMeg, det hedder også en vedkløver på svensk. Det er mig der kører med motorsaven... men ikke hele tiden, vi deles om det, så vi ikke bliver helt ødelagte. Vi er jo ikke 25 år mere ;-)) OK hund kunne også gå, hvis jeg selv kunne vælge mine mennesker. Hvor dejlig at I får besøg af guldklumperne i hytten.
  Vi har også vin og ild i brændeovnen, Livet er sørme dejligt ikke...??
  Knus til dig

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt at se at Bumle er kravlet lidt ud fra dynerne. Hun skulle jo nødig gå glip af underholdningen fra både fugle og mennesker :-)
  Duften af nykløvet træ er bare så dejlig.
  Fortsat god arbejdslyst...det kommer jo til at flyve afsted når din far kommer med det tunge maskineri ....knus til jer alle 3

  SvarSlet
 5. Hei igjen:) Du imponerer meg:) Jeg trakterer ikke motorsagen:) Men bærer gjerne ved.
  Det er enkelte danske ord og utsagn jeg ikke skjønner og da må jeg spørre. Men jeg skjønte jo det egentlig ut ifra sammenhengen:)
  Nyt vinen og livet:) Gi Bumle en koz fra meg...

  SvarSlet
 6. Ja, Annette, hun har været ude i dag også, der er meget at undersøge. Det bliver godt når far kommer med flækkeren, så får vi hurtigt bund i det.
  Knus til dig.

  MajorogMeg, jeg er ret glad for min motorsav og min store busk rydder, det er så langt fra mit daglige job, hvor det mest er hovedet jeg bruger, her får jeg mulighed at bruge hele kroppen. Og jeg bærer også brænde når det skal gøres. Du forstår da dansk rigtig flot, men spørg bare hvis jeg bruger udtryk du ikke genkender.
  Skal hilse fra Bumle og sige MIAUUUUU - hun lød glad og veltilpas :-))

  SvarSlet
 7. Hvor ser det dejligt ud i Sverige!! Gad godt at sidde inde i varmen med jer!!! Savner jer altså!!!

  SvarSlet
 8. Kære baby, jeg ville altså også gerne at du var her. Savner dig meget.
  knus kram og kærlighed til dig

  SvarSlet