26. marts 2010

Æg og påske...

Ingen påske uden æg, fint dekorerede æg i massevis, f.eks. som dem Madame har på i dag.
æg
Her i huset gør vi det ikke meget i påskepyntning, men året rundt har vi et fad stående med æg, der er fundet og købt rundt omkring i verden. Strudseægget købte vi i Sydafrika for nogle år siden. Med en boremaskine blev der lavet hul i bunden og indholdet blev til den skønneste æggekage, som udgjorde aftensmad for 4 sultne voksne og 3 skønne, og lige så sultne, unger.

4 kommentarer:

  1. Imponerende at der kan være SÅ meget mad i eet æg !!!!!!!

    SvarSlet
  2. Ja, og det smagte skønt..:-)

    SvarSlet
  3. Så flotte egg:) Ja egg hører påsken til. Skal si strutse-egget mettet mange:))
    I dag kommer Gubben på hytta, da er påskeferien igang for vår del:)
    Ha en flott fredag, klem fra meg:)

    SvarSlet
  4. Tak, ja der er mange alm. æng i et strudseæg.
    Hvor bliver det dejligt når I skal holde påskeferie i jeres skønne hytte, med gode lange ture sammen med Major den smukke og fotogene hund.
    Ha' en skøn weekend, klem til dig fra mig

    SvarSlet