6. januar 2011

T T T K

TotalTorsdagsTrafikKaos

Det er torsdag igen, det har sneet i nat igen, der er total trafik kaos igen, ingen der skulle ud i morges, er gået fri, fortove, cykelstier, veje og skinner er under pres. Meget af sneen her i byen var ellers ved at være kørt væk, nu er der et nyt læs at køre med.

Under normale omstædigheder er der sjældent biler på “vores” lille vej.. det er ikke normale omstændigheder i dag, det er torsdag.. P1010862Efter knap 2 timer nåede jeg endelig ind i gården, hvor alt ånder fred og idyl.. på overfladen…P1010863

18 kommentarer:

 1. Uf. Det var godt nok en l-a-n-g rejse. Hvor lang tid bruger du normalt ?

  SvarSlet
 2. Ja Ufff.. 45 - 60 minutter, alt efter hvor godt jeg rammer togene.. :-)

  SvarSlet
 3. Stakkels dig, i dag kørte mine tog normalt (7-9-13)...Det er rigtig øv..En god dag til dig, trods alt...;-D

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er det ærgerligt at trafikken er så følsom for vintervejret. Jeg skal til København senere og er spændt på, hvad der venter mig af trængsler.
  Klem og jeg håber, hjemturen går meget nemmere!

  SvarSlet
 5. Dit mellemnavn må være "Tålmod" :-D

  SvarSlet
 6. På østlandet får folk beskjed om å la bilen stå..
  Her på vestlandet bør ein piggar på beina.. is over alt..
  ein må visst ha tolmod ja..

  SvarSlet
 7. Mange tak for din kommentar :-) Heldigvis er vi her stort set gået fri.

  SvarSlet
 8. Annemarie.. S-togene var vist OK i morges.. som de eneste.. :-) En god dag til dig også. :-D

  Madame.. Hvis det er senere i dag, er der forhåbentlig kommet styr på det, og jeg tror det er lige ved at begynde at tø.. God dag og klem

  Anjoe.. Ja det burde det være.. på den hårde måde har jeg lært at hysteri og raseri ikke ændrer noget for andet en mit velbefindende.. :-) så jeg har radio i ørene og en god bog i hånden, når ellers jeg får en siddeplads.. :-)

  Sigrid.. Uhh det lyder voldsomt, så slemt er det alligevel ikke her.. God tålmods dag til dig. :-)

  Rimkoger.. I har vist også en del at flytte rundt med endnu.. fra sidste snekaos.. :-)

  SvarSlet
 9. Jeg tænker meget i sådan et vejr på de stakler der skal på arbejdet, tro mig jeg føler med jer. Tålmod,tålmod til alle jer der skal kæmpe jer frem.

  SvarSlet
 10. Tak Lotte.. og ja tålmod burde være vores fælles navn.. :-)

  SvarSlet
 11. Tror det er kaos mange plasser om dagen. Utrolig at snsøvær kan stoppe deler av byer. Hos meg er det kuling...som lager fonner/dyner i veiene..brøytemannskapet klarer ikke å holde enkelte veier åpne...
  Håper du kommer deg vel hjem Inge, klem fra meg:)

  SvarSlet
 12. Øøøøøøv, sne igen. Man skulle ellers tro, at I har haft nok sådan lige pt. Her gør vi mest i regn, den har stået ned i lårtykke stråler hele dagen. Nå, pyt jeg har fået tømt strygekurven, der væltede ud over alle bredder, så det er også fint ☺.
  Tak for billeder af skønne, skønne Emil (jeg elsker simpelthen babytæer og fingre) og forresten tak for billederne fra Brunch with Bubbles. Vi fik et lignende gavekort i julegave (det ligger altså i DK og venter på os) og nu ved jeg lidt om hvad jeg kan forvente ☺.
  Inge, et stort knus til dig og en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 13. Vinter i norden... Veldig vanskelig å huske hvordan dette er fra år til år - ehhh - selv har jeg fordypet meg i reflekser i vintermørket, også det en lettglemt sak :-)

  Hjemmekos er vel tingen nå?
  Klem :-)

  SvarSlet
 14. Helt enig med deg Inge...det er alltid værst og sitte inne og se været utenfor men jeg nyter å være ute, uansett:) Hadde jeg ikke gjort det, kunne jeg ikke hatt hund, hehe:)
  Gubben komm akkurat hjem....godt!

  SvarSlet
 15. Det er da en ordentlig bunke sne i har fået derovre øst på :-)

  SvarSlet
 16. JA! Jeg var to timer om at komme på arbejde i dag. Jeg var virkelig en helt, og min søde chef var overrasket over, at jeg havde kastet mig ud i snekaoset.
  Retfærdigvis skal det siges, at det gik strygende med at komme hjem igen, men John fortalte, at København var én stor rædsel at køre i, og at folk havde meget svært ved at komme ud af byen, fordi sneen var kørt sammen til det rene is.

  SvarSlet
 17. Vi er heller ikke gået fri her på øen. 10 cm skovlede Allan i morges, og vor stakkels lille bil, med mig bag rattet, kæmpede sig gennem de høje driver. Sneploven og tøvejret ankom i eftermiddags, så det var okay at køre hjem til fyraften.

  SvarSlet
 18. Guri.. Ja du har helt ret, der er kommet meget sne mange steder. Det gik fint hjem, det er begyndt at tø lidt.. Klem til dig.

  Annette.. ja nu gider vi ikke rigtig mere.. og heller ikke regn.. :-) I kan godt glæde jer, til at indløse jeres gavekort, det er en god ide.. Knus til dig Annette og hav en skøn aften.

  Helga Sofie.. Velkommen her.. ja vi glemmer helidgvis hurtigt, og hygge / kos er skønt med lys og brændeovn. Klem til dig.

  Guri.. Det tænkte jeg nok du ville være.. man har ikke hund hvis ikke man gider ud i al slags vejr. Dejligt at han kom godt hjem.. :-)

  Runa.. Vi vil gerne dele.. :-)

  Ellen.. jeg tænkte på dig i morges, det var ikke godt på vejene.. men hjem var det helt fint, selv om København var netop som John havde oplevet, også sidst på dagen..

  Pia.. Nej I har bestemt også fået jeres del, nu må tøvejret gerne blive nogle dage.. :-)

  SvarSlet