5. marts 2011

Curiosity killed the cat..

det gælder heldigvis ikke for Bumle. “Nogen” har fjernet et skab, der er nye steder at opdage, når man er en nysgerrig kat.P1030124Det passer hende slet ikke, at hun ikke kan komme ind under de resterende køkkenskabe.P1030125Vi har taget et lille skridt mere, i projekt “nyt køkken”. Et køle-fryseskab er bestilt og kommer på mandag. Derfor har Bumle midlertidigt et nyt og spændende sted at udforske

Vi har været ude og tale med et par forskellige køkkenfirmaer, et af firmaerne vil gratis og uforpligtende komme og måle op, og derefter give forslag og tilbud på et nyt køkken. Vi trænger meget til nye øjne og gode ideer, og hvis de vil arbejde gratis, så er de mere end velkomne her i huset.. :-)

Vi har informeret dem om, at vi ikke nødvendigvis vil købe køkken hos dem, men de er selvfølgelig ikke er udelukket, hvis de kommer med gode ideer og et fornuftigt pris udspil.

12 kommentarer:

 1. Uha meget spændende, det kunne jo være der gemte sig en lille edderkop...Lyder spændende med projekt evt. nyt køkken..;-D knus og fortsat god lørdag...

  SvarSlet
 2. Nåhhh det er det hun kigger efter.. levende mad.. eller levende legetøj :-) Spændende og træls.. men helt sikkert godt når vi engang er i hus. Knus til dig..

  SvarSlet
 3. Husk lige at spørge Bumle til råds, inden I bestemmer jer. Kender en kat, der blev helt utilregnelig, efter at familien havde fået installeret nyt køkken. Jeg siger det bare!

  SvarSlet
 4. Ha ha - man ved jo aldrig hvad der gemmer sig derinde :P Skøn kat ;) Hvor er det spændende med køkkenet - min forældre lavede nyt køkken (og stue og gang) sidste år. det var et stort projekt men de lavede også selv meget af det da min far er tømrer. God fornøjelse med jeres køkkenprojekt - det bliver godt når det er klaret ;)

  SvarSlet
 5. Tak for advaslen Cummings.. :-D, vi spørger selvfølgelig Queen Bumle til råds inden foretager drastiske forandringer, det er jo hendes hus.. :-)

  Anette.. Nej det er om at være vågen og udforskende.. :-) Dine forældres projekt lyder som en stor omgang, godt det ikke er mig, men det må hjælpe med en tømrer i huset.. :-)

  SvarSlet
 6. Akkurat slik er kattene våre også! Er det noe nytt skal det undersøkes! Hvis vi har besøk som har med seg en sekk eller pose skal den endevendes og gjerne brukes som madrass.

  SvarSlet
 7. Dette er vel typisk katt.....men faktisk er MAjor slik å... Han oppdager nyheter bedre her hjemme enn hva Gubben gjør, hehe:)
  Blir herlig med nytt kjøkken da:) Husk før/etter bilder:)
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlet
 8. Det er da også spændende hvad der gemmer sig der hvor der ikke var noget før!
  Held og lykke med projekt køkken - dejligt at nogen vil arbejde gratis!!
  Det er ikke så tit det sker

  SvarSlet
 9. Det er da SÅ spændende både for mennesker og dyr at få nyt køkken :-D

  Inspiration er altid godt - der findes mange øjenåbnere rundt omkring. Det gælder bare om at få øje på dem...

  Fortsat god fornøjelse med køkkenet. Vi satser på at fortsætte i næste weekend med vores, hvis IKEA ellers har fået indhentet det forsømte med et nedtryk(ke)t lager.

  SvarSlet
 10. Emerald.. Sjovt at de er så nysgerrige.. Bumle vil også ind i alt.. :-)

  Guri.. Ja det er meget typisk.. Hihi måske skulle Gubben holde lidt mere øje med Major, hvis han vil følge med i hjemmets nye ting.. :-) Ja for pokker selvfølgelig skal jeg have taget før billeder.. Tak for reminder..
  Klem og en dejlig søndag til dig

  Kongmor.. Ja voldsomt spændende.. :-)
  Hihi, nej det er sjældent at opleve gratis arbejde..:-)

  Ellen.. Vi har ikke helt droppet IKEA løsningen, men vi synes begge tiden er lige knap nok til IKEA planlægning og manglende alt muligt.. :-) Nu prøver vi i hvert fald med nye øjne..
  Håber IKEA har fået styr på deres lagerbeholdninger..

  SvarSlet
 11. Nyt køkken er dejligt. Til sommer er vores nye køkken 13 år. Vi lavede det hele selv, og havde åbent køkken på den overdækkede terresse hele sommeren. Vaskede op i balje, og hentede vand i ditto. Opvaskemaskinen var deponeret på værkstedet. Du kan tro jeg blev glad for at indvie køkkenet :-)Jeg er stadig rigtig meget glad for det nye køkken. Vi brugte måneder på at finde det helt rigtige og blive enige :-) At tænke tilbage på det besværlige åbne køkken, har også sin charme.

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig til vores nye køkken er færdig Pia..
  Imponerende at I selv lavede det hele.. det er jeg ikke helt sikker på vi orker.. Vi har også været omkring det med at have køkken enten i kælderen eller på terrassen i en periode.. men jeg håber ikke det kommer på tale i længere tid.

  SvarSlet