27. marts 2011

Flottenheimer brunch..

Til Hasses store fortrydelse var der ikke en ledig p-plads lige uden for caféen i Skindergade. Vi måtte tilbage til Dyrkøb for at finde et ledigt stykke asfalt. Heldigvis har jeg arbejdet 10 år på Vimmelskaftet, så smutvejene i indre by er kendte.P1030527Flottenheimer er helt sikkert et brunch besøg værd, 99,- kr for en flot tallerken med mange gode sager..    P1030521
Det er en lille hyggelig café med beton borde, klare plastic stole, bløde velour puderP1030526og en kvart cirkel kaffe pige på væggen.P1030524Det var igen TwoForOne der ledte os på vej..

På den modsatte side af gaden ligger Gråbrødre Torv. Et af de mange fine små torve i København, hvor der om sommeren summer af liv, i dag var der god plads.P1030529

15 kommentarer:

 1. Det er en god bog I har fået, og ja der er hyggeligt på Gråbrødre Torv..Knus..;-D

  SvarSlet
 2. Hvor ser I ud til at hygge jer og så på sådan en højhellig søndag formiddag, bedre kan det næsten ikke gøres.
  Jeg har lige nydt de sidste par måneders billeder af skønne, skønne Emil (jeg kan godt sætte mig ind i, hvor hårdt det var at undvære ham, mens han var ude og se verden), fulgt projekt nyt-køkken-i-step og set dejlige Bumle ☺ ☺ ☺.
  Knus og en skøn mandag til dig.

  SvarSlet
 3. Det er nemlig en rigtig god bog Annemarie.. :-)

  Annette.. Det var rigtig hyggeligt, dejligt at have dig med igen.. :-) Køkkenprojektet går trægt, men håber snart vi for alvor får hul på den byld..
  Knus og lige over til dig. :-)

  SvarSlet
 4. Nu kender jeg ikke Kbh. så godt, men jeg kan da se, at det sidste billede er taget fra en position lige uden for Le Pave.

  Uhm, hvor har vi spist godt der - flere gange :-)

  SvarSlet
 5. Du kender et af de gode steder i København Eric.. :-) og jeg tror du har helt ret i min placering lige der..

  SvarSlet
 6. Mums ... måske skulle man overveje brunch dér en dag - lækkert ser det i hvert fald ud! ;-)

  SvarSlet
 7. Uhm det ser lækkert ud. Jeg har også været på cafe i dag, to gange endda.

  SvarSlet
 8. Ja min dejlige føde by og dejlige Gråbrødre torv. Mine bedsteforældre boede i Valkendorfsgade og Helligåns kirken var min daglige omdregningspunkt, min mormor var i sognerådet og madmor for børnehaven som var tilknyttet kirken, jeg er komfimeret i den. Jeg har arbejdet i Klosterstræde 2 steder i Bjørnbøls Reklame og hos Brøste Design. Hele det område er mig så bekendt.

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor det ser hyggeligt og lækkert ud. Elsker altid dine Københavner billeder. Tillykke med din nye saddel - godt med en tør bag. Hvor skønt at I har fået lavet en masse af de små ting man tit har hængende over hovedet. Knus♥

  SvarSlet
 10. Det så godt og koselig ut!

  SvarSlet
 11. Flottenheimer er noteret!
  Det sted kunne vi godt have brugt i dag, hvor vi endte med at forlade byen til fordel for Overdrevet...
  Men nu ved vi det til næste gang - tak for anbefalingen :-) (og mellem os to: Jeg ville sikkert bedre have kunnet lide denne brunch end den MEGET traditionelle frokostbuffet vi fik, men det skal du ikke fortælle John ;-)

  SvarSlet
 12. Nøj, hvor ser det godt ud, Inge! - det må Uffe og jeg prøve en dag - tak fordi du fortæller og sikke skønne billeder du viser :-) Sjovt nok har jeg lige skrevet om restauranter, og så ser jeg dit indlæg *gnæk*
  Klem og ha' en dejlig mandag!

  SvarSlet
 13. Bente.. Det kan i roligt overveje.. vi var helt tilfredse med stedet.. :-)

  Lene.. Cafe besøg er dejlige og hører sol og varme til.. :-)

  Lotte.. Du er sørme godt kendt derinde midt i byen.. Det må være sjovt at komme derind og gå rundt og se det igen. :-)

  Tina.. København er en meget fotogen by, med mange skønne gamle huse og hjørner og skæve vinkler.. Knus og en god dag til dig.

  Inger-M.. det var det også.. :-)

  Ellen.. Hehe.. jeg siger ikke et ord til John, brunch kan sagtens spises i stedet for frokost, hvis du spørger mig.. :-)

  Madame.. Ja der må I ind en dag, det ligger jo skønt midt i byen.. :-)
  Klem og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 14. Jeg måtte lige ind og kigge på linket til Two for One. Bogen så bekendt ud, og så kiggede jeg på omslaget online. Den er lavet på bogtrykkeriet, hvor jeg arbejder! Idag fik jeg fat i et eksemplar, og jeg blev da noget så skuffet, da jeg fandt ud af, at den kun dækker København. Øv da også! Sådan en burde der være for alle byer i DK. Det er jo alle tiders måde at komme rundt og prøve nye steder og oplevelser, ligesom de handlende får fortalt om deres eksistens.

  Men lækkert ser både maden og stedet ud :)

  SvarSlet
 15. Koh.. Ja det er kun København og nærmeste omegn, ikke engang Roskilde er med.. Jeg forestiller mig også at ideen spreder sig til andre storbyer i DK.

  SvarSlet