17. maj 2012

Op, ud og væk..

Vi har været i kælderen i dag, ryddet op, smidt ud og kørt væk. Nu kan vi se gulvet igen, og komme rundt dernede uden at skvatte over.. ja over alt det ragelse, man får samlet sammen i løbet af no time. Der er plads, lys og luft, i hvert fald så meget lys og luft, som der nu kan være i en kælder. P1020245Vi har både loft og kælder her i huset.. og for pokker hvor er det nemt IKKE at smide ud. Først sætter vi det i kælderen, efter et stykke tid bliver noget af det båret på loftet.. :-) I dag blev der næsten ikke sat noget op på loftet, det meste blev båret direkte op i traileren og kørt på genbrugspladsen. P1020240En dag er vi nok også nødt til at kigge lidt nærmere på det loft, måske kan vi starte forfra, sætte det i kælderen før vi smider det ud. Lyder det som skruen uden ende..?? Sådan føles det også ind i mellem. :-) P1020242Ingen billeder fra før, under og efter vores indsats, i stedet et par stykker fra haven. P1020243

20 kommentarer:

 1. Jo mere plads man har at rode på - jo mere roder man. Min kæreste prøver pt at overbevise mig om det modsatte, når vi nu skal 10 kvm ned i boligareal :-D Ved dog ikke helt om man kan tro på hende.

  Men det lyder som om I har brugt en stormende og regnfuld himmelfartsdag på noget rigtigt fornuftigt. Nu må du gerne skænke dig et glas vin og nyde livet på terrassen, må du ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min erfaring er at du roligt kan stole på hende.. også i dette tilfælde :-)

   Du siger noget, selvfølgelig må jeg det, men der er nu bedre ting i vente, så jeg hopper i bad i stedet for. :-)

   Slet
 2. Hvor der er plads, vil den blive brugt. Jeg taler af erfaring :-) Vi har lavet en aftale om liiiige at overveje en ekstra gang, inden der sættes ting på loftet. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad vi kan have deroppe. Det er vidst 10 år siden, vi vendte taget og byggede nyt, så der er ca. 10 års opsparing af sjove ting deroppe.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også min erfaring Susanne, huset har været Hasses forældres, vi har et par gange rodet nogle af kasserne igennem, men der er rigtig meget deroppe på loftet. Tror du ikke en evt. kommende køber ville elske at overtage det hele.. eller måske skulle man bare sømme loftslemmen til og lade som om det ikke er der.. altså loftet.. :-)

   Slet
 3. Hurra for gjenbruksplasser:)) For det er utrolig hva man klarer og fylle opp kjeller og loft med. Lønner seg og flytte en gang i blant:))

  Nydelige blomsterbilder Inge:)
  Klem fra Guri:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et flytninger hjælper meget, men det er både dyrt og besværligt. :-)

   Slet
 4. Hold da helt op, hvilken flid. Det er så skønt at få gjort. Man bliver lettere af det.
  Her må loftet slet ikke bruges;-) Har prøvet turen med at rydde et loft der tog måneder at rydde, så det har jeg respekt for!
  Måske er løsningen at sømme lemmen til. *griner*.

  Aldeles SMUKKE billeder fra haven, Inge.
  Nyd resten af ferien!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror desværre også der er mange dages arbejde i det loft. Jeg orker næsten ikke at tænke på det. :-)

   Slet
 5. Det er dejligt at f ryddet op men ikke let. Jeg bruger også startegien med at køre direkte til lossepladsen. Godt jeg hverken har loft eller kælder men kun et skur - det ville ha gået helt galt ;-) KNUS♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan også være meget i et skur... Sådan har vi sørme også.. :-)

   Slet
 6. Ja, det er utroligt hvad man kan få samlet til huse selv om man forsøger at begrænse det alt hvad man kan. Vi har heldigvis ingen kælder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ellers ret glad for kælderen, når der ikke er fyldt med ragelse.. Lige nu er den dejlig. :-)

   Slet
 7. Det er nemlig så dejligt at få ryddet op! En fordel ved at bo småt, som vi gør, er, at det er begrænset, hvad man kan samle sammen :-) Klem og ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt, vi bor også småt i Sverige, men alligevel lykkes det os, at få samlet en masse. Tak i lige måde. :-)

   Slet
 8. Vi gemmer også ALT for meget. Heldigvis har vi ingen kælder, men to lofter, et par skure, og et værksted der er overfyldt. Vi er på losse pladsen utallige gange. Jeg forstår ikke helt hvor alt det ragelse kommer fra :-)
  Det lyder som en god aften er i vente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår simpelthen ikke hvor det kommer fra Pia, vi ved det jo godt, og alligevel hober det sig op.
   Vi har været en tur i København for at spise, efter maden gik vi en tur rundt om et par af søerne.. Skøn aften :-)

   Slet
 9. Man skal vel have lidt motion af og til ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil nu hellere have motion på golfbanen eller cyklen, men det er OK når det er overstået. :-)

   Slet
 10. Og jeg lægger mærke til ordet VI for her er jeg alene om at få ryddet op, og derfor sker det aldrig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var "VI" der var i aktion i dag :-) Uha og du bor på en gård med masser af plads, tør slet ikke tænke på, hvad jeg kunne samle sammen, hvis plads ikke var et problem. :-)

   Slet