29. januar 2013

Dumpet..

Nej det er ikke mig der er dumpet, jeg er bare våd..IMG_1751Det er mine forede regnbukser der dumpede vejrgudernes tætheds-test i morges. De er varme og gode og næsten vandtætte, men næsten var ikke godt nok i morges.. Nu ligger de og tørrer, og så håber jeg den tunge regn stilner af, inden jeg skal ud på cyklen i eftermiddag.

22 kommentarer:

 1. ja øv ,,, regn håber du kommer tør hjem ...

  SvarSlet
 2. Godt du har regntøj på - jeg håber, du har en lang regnjakke, så du ikke blev gennemblødt. Ja, sikke et vejr her til morgen! Jeg blev dyngvåd bare af at gå ud med mad til fuglene :-) Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har jeg ikke, men min jakke er god og tæt, så overkroppen klarede frisag.. :-)

   Slet
 3. Øv, så må du vist ud og investere i nye bukser. Håber du ikke skal arbejde i alt for vådt tøj. God tør tirsdag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et par nye regnbukser, de er bare ikke så varme.. Men de er vandtætte, så dem må jeg hellere få i brug.. :-)

   Slet
 4. Æv, sidder du så i kolde, klamme, våde bukser? Skal nok krydse fingre for, at det ikke lige regner, når du skal hjem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gjorde jeg, men nu er de tørre igen.. :-) Og det regner ikke lige nu, håber det holder til jeg skal op på hesten igen.. :-)

   Slet
 5. Der er ikke noget så irriterende som at komme våd på arbejde. Du må have investeret i et par nye regnbukser ligesom de gamle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et par liggende derhjemme, men de er ikke helt så varme, til gengæld er de nok bedre til at holde vand ude. :-)

   Slet
 6. Øv det er møgirreterende når regntøj ikke holder tæt..Håber på tørvejr på din vej hjem..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det.. og vi har stadig tørvejr herinde i byen.. :-)

   Slet
 7. At møde våd på job er ikke rart. Hjemme kan gå an, når man har adgang til varmt bad og tørt tøj. Jeg håber alligevel, at du kom tør hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var ikke særlig rart, jeg vil også meget hellere komme våd hjem. Det gjorde jeg så slet ikke i dag.. :-)

   Slet
 8. Det er vist ikke så overraskende at vandtæt ikke er vandtæt. Begge børnebørn har fået ombyttet der vandtætte vinterstøvler med nye fordi de ikke var vandtætte. Har du overvejet at cykle med en paraply?

  SvarSlet
  Svar
  1. De har ellers været gode og vandtætte, men måske er det tætte forsvundet i vask.
   Nej jeg har ikke overvejet at cykle med en paraply, det synes jeg virker alt for besværligt at styre, og jeg vil gerne have begge hænder på styret.

   Slet
 9. Det var da vist også ekstra vådt i morges ... holddaop, hvor der kom meget væde ned fra himlen.
  At være våd på arbejde er ikke sjovt. Slet ikke. Man bliver så kold, når man ikke kan skifte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var faktisk ret træls at sidde der i fugtige bukser, men de tørrede heldigvis inden jeg skulle hjem igen. :-)

   Slet
 10. Puh! så slap vi billigere. Her regnede det, men jeg blev ikke gennemblødt på vej til jobbet. Det begyndte at regne lige efter jeg havde forladt hjemmet, men fik kun meget våde briller.
  Hvad med at gå ind i en skoforretning og købe noget spray, som man bruger til at gøre sko vandtætte. Jeg brugte det på en jakke der godt kunne li' at suge regn og det hjalp meget.

  Håber du kom tørbukset hjem ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du var noget heldigere end jeg var, det regnede tungt og vådt både i Roskilde og København.

   Det lyder da som en genial ide, jeg har sådan en spray.. den vil jeg bruge når jeg lige har fået vasket bukserne, de er efterhånden møgbeskidte.. :-)

   Jep jeg var tør da jeg landede herhjemme, og endda uden at have haft regnbukserne på. :-)

   Slet
 11. ja, den var styg i går. Der må selv det bedste give fortabt. Men altså - jeg har lige været ude med hunden her til morgen, og det er bare blevet værre. Kom tilbage og var gennemblødt. Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er surt at starte dagen med at blive gennemblødt. I København og Roskilde kom der ikke noget vand mens jeg cyklede.. Til gengæld var det lunt i morges, jeg havde alt for meget tøj på.. :-)
   Og min cykel her i København var punkteret..

   Slet