7. januar 2013

En laaaang søndag på La Finca..

IMG_7790Vi havde tee time 12.50 på La Finca i går, der var pres på banen, og vi blev sendt ud med 20 minutters forsinkelse.. IMG_7795Allerede på det tidspunkt var vi klar over, at det kunne blive en lang runde.. IMG_7805Men at den skulle ende med at vare så længe, så solen nåede at gå ned.. det havde vi fa… ikke regnet med. Vi måtte samle op og køre ind da vi nåede til hul 18.. efter at ha’ været ude i mere end 5½ time. IMG_7807Jeg har aldrig været med til SÅ langsomt spil. Der var sendt alt for mange mennesker ud på banen, vi ventede og ventede hele vejen rundt. Det er stort set umuligt at få spillet til at hænge sammen, når man står og venter på dem foran, som igen står og glor på bolden foran dem, som også står og venter osv osv.. Sådan en overbookning er simpelthen ikke i orden, når man betaler den høje greenfee det koster at spille La Finca. IMG_7811Det varer længe inden vi får lyst til at spille der igen, og det er rigtig ærgerligt, da det er en god og spændende bane.

Rundens resultat ændrede ikke noget i stillingen, vi sluttede lige, pigerne er stadig foran 2 – 1..

Frustration og irritation har heldigvis lagt sig efter en god nattesøvn, i dag er vi glade, solen skinner og det er min fødselsdag, det fejrer vi i Cartagena, vi pakker et par tasker i bilen og tager en overnatning dernede, så er der ingen, som behøver at køre bil efter fødselsdagsmiddagen i aften.. :-)

30 kommentarer:

 1. Kære Inge, hjertelig tillykke - jeg håber, I får en skøn dag, selv om ærgrelsen fra i går selvfølgelig sidder i jer. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, vi havde en dejlig dag..

   Slet
 2. TILLYKKE med fødselsdagen, jeg håber du får en fantastisk dag under sydens sol.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, det var en skøn og varm dag at fejre fødselsdag i.

   Slet
 3. Hjerteligt tillykke med f.dagen, hvor skønt at kunne fejre den med sol og ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frue.. Det føles som ganske fin planlægning. :-)

   Slet
 4. Tillykke Inge, håber du får en god dag!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen, det er vist meget godt at I ikke skal spille golf i dag..En rigtig god dag til dig..Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie.. Vi brugte dagen på at se lidt af Cartagena :-)

   Slet
 6. Jamen altså ... tillykke, tillykke!
  Det har jeg vist fået at vide og burde også have husket det ... det er jo samme dag som min Anna!
  Så det var (bl.a.) derfor, turen skulle være lige nu :-)
  Nej, det er ikke i orden med den overbookning, men det er vel ren og skær grådighed, der præger billedet også her. Klagede I? Eller orkede I ikke, fordi det er som at slå i en dyne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.. :-)
   Ja det er grådighed fra banens side, og vi har klaget, både da vi kom ind og senere.. Men det hjælper formentlig ikke en pind.

   Slet
 7. Tillykke med dagen Inge...hurraaaa knus

  SvarSlet
 8. Ja, så skal du da også have tillykke, højt hurra og fødselsdagskram her. Håber at I nyder rigtig meget.

  SvarSlet
 9. ♥ Tillykke med dagen. Jeg håber du får en dejlig aften :-)
  Nej det er ikke i orden. Man kal da have valuta for pengene. Det er ikke helt nok med sol og varme, selvom man kommer fra det kolde nord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, det var en dejlig aften med super god mad.
   Det er vist et velkendt problem på den bane.

   Slet
 10. Tillykke med fødselsdagen! Ærgerligt med den overbookede golfbane. Man kan da lige se det for sig. Halvfarligt kan det vel også være, kunne jeg tænke mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henny.. Ja det er ærgerligt både at bruge penge og tid på den slags frustrationer.

   Slet
 11. Tillykke med fødselsdagen; det må være dejligt at kunne nyde den under sydens sol. Der er ikke noget at sige til at I var lidt irriterede over rundturen. De overbooker vel for at score kassen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne.. Ja det er ren kassetænkning, og slet ikke i orden.

   Slet
 12. Tillykke unge dame :-) Hvad overbooking angår skal man altid klage, ellers fortsætter de jo bare. Giv dem ren besked og kræv gerne penge tilbage, så det ryger op til bossen og ikke bare bliver "pareret ved nettet".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eric.. :-) Vi har skam klaget denne gang, det var så grotesk så vi valgte at klage skriftligt, og vi har fået svar.. De beklager og vi får en sang fra de varme lande.. :-)

   Slet
 13. kære kjertelig tillykke med fødselsdagen , super damerne fører :-)

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med fødselsdagen Inge :-)
  Det er skønt at du kan nyde den i smukke og lune omgivelser med gode venner. Jeg håber du er blevet forkælet og begavet på passende vis. Og så må I holde fast i den flotte føring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte.. Drengene har desværre udlignet. :-)

   Slet
 15. Tillykke med fødselsdagen, Inge :-)

  SvarSlet