14. april 2013

Emil og lopperne..

Loppemarkedet i Holte havde sæsonstart i dag, Louise og jeg ville en tur derop, og Hasse og Emil kørte med. Hasse og Emil hørte Keld og Hilda synge, spiste is, drak kaffe og kiggede på busserne, mens Louise og jeg var en tur rundt mellem alle staderne. Vi var først deroppe v. 11 tiden, og det er for sent, hvis man vil have fingre i de gode ting til de rigtige priser. Sæsonstarten og det flotte vejr havde lokket utrolig mange mennesker til, Hverken Louise eller jeg fandt noget vi måtte eje, faktisk tror jeg aldrig vi har brugt så få penge på et loppemarked, til sammen købte vi for 40 kr.    P1010306Efter loppemarkedet kørte vi hjem via Frederiksdal. Ishuset mellem Bagsværd sø og Lyngby sø havde også sæsonstart, her var det noget nemmere at komme til, både v. isene og bordene på den anden side af vejen P1010323P1010331P1010332Da Anders stødte til senere på eftermiddagen, tændte vi op i grillen, menuen var hjemmelavede burgere og pølser.. IMG_0696Selv om temperaturen aldrig helt nåede de lovede 15 grader, så lignede det mistænkeligt en dejlig forårsdag.. :-)

20 kommentarer:

 1. Tænk at få lov til både at høre Keld og Hilda OG styre grillen sammen med farfar, det er da lykken og så ovenikøbet spise is :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Grillen var noget mere interessant end Keld og Hilda.. :-)
   Is er altid et hit, det ved ingen vist bedre end os to Lene.. ;-)

   Slet
 2. Sikken heldig dreng, første forårsdag, is, loppemarked og selveste Kjeld og Hilda - så er den danske provinskultur da indbygget fra start.
  Nej, jeg tror heller ikke at temperaturen nåede det lovede, men det kommer vist i dag.

  Til gengæld håber jeg ikke at grillen var varmere end de der 15 gr på det sidste billede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Grillen var slet ikke tændt på det tidspunkt, når den er tændt er den jo varm, og det har han respekt for, lige som en varm brændeovn.

   Slet
 3. Så fik I endelig tid sammen med Emil, og vi var også en tur nede ved Ishuset, dog på den anden side i Kanoklubben. Knus og god mandag.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var så dejligt endelig at være sammen med ham igen..
   Jeg kan se vi har været ret tæt på hinanden i går :-)

   Slet
 4. Så har vi været på loppemarkedet samtidig - jeg ville gerne have sagt hej :-) Min erfaring er, at man helst skal komme før 9, hvis man have nogle af de gode ting. Klem og rigtig god mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan vi sagtens ha' været, der var godt nok mange mennesker. jeg ville sørme også gerne ha' hilst på dig. :-)

   Louise og jeg plejer at være der før 8, så er der ikke ret mange mennesker og heller ikke udsolgt endnu, af de ting vi går efter.

   Slet
 5. Loppemarkeder er altid sjove at besøge - et par gange om året ... men der er meget stor forskel på, hvor interessante kup man kan gøre - eller er det humørafhængigt, mon? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du godt have ret i, måske er det humørafhængigt, vi gik efter nogle bestemte ting i går, de havde været der, men var udsolgt, og vi blev ikke rigtig fristet til noget andet.. :-)

   Slet
 6. Emil bliver da den perfekte grillmester. Man kan se det på ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Grillen er en meget spændende maskine.. :-)

   Slet
 7. Og det blev en djlig dag både her og der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gjorde det helt sikkert. :-)

   Slet
 8. To gange is, Keld og Hilda og lov til at se på busserne sammen med farfar! Hvad mere kan man ønske sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De to gange is og busserne var vist det der interesserede ham mest.. :-)

   Slet
 9. Det er dog helt vildt, som folk strømmer til loppemarkederne :)
  Godt med is og grill på den første forårsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det virkede ret vildt, måske en kombi af godt vejr og det første i år.. :-)

   Slet
 10. Det ligner da en rigtig dejlig forårsdag. Emil ser i hvert fald rigtig glad ud - men han har jo også fundet en ny skiine, nemlig grillen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Emil var meget glad, han synes grillen er en herlig skiine, og han kan stå derude sammen med sin far og farfar, det er det allerbedste.. :-)

   Slet