23. september 2013

Hvis man ikke har det i hovedet..

må man jo som bekendt have det i benene.. Den sandhed måtte jeg erkende i morges. Jeg stod på perronen og ventede på toget, da jeg opdagede, at jeg hverken havde fået togkort eller adgangskort til firmaet pakket i tasken..

Grrrrr… jeg kunne “chance” den i toget, eller jeg kunne cykle hjem og hente mine kort, jeg valgte den sidste løsning.. Ikke med glæde, men at betale 750 kr i afgift i toget, havde jeg absolut ingen lyst til.

Jeg fik min daglige motionsdosis forøget fra morgenstunden i dag, godt det ikke også var regnvejr.. :-)P1010348 Billedet er fra en smuk solopgang i sidste uge..

22 kommentarer:

 1. Håber resten af dagen bliver bedre ;-) Kan godt forstå du foretrak at hente kortene. Sådan en bøde er sure penge at betale. Og som du siger var ekstra motion bonus. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sure penge at skulle af med, jeg tror jeg kan få noget af det igen når jeg har et periodekort, men det var nemmere at hente kortene. :-)

   Slet
 2. Du sparede penge og fik ekstra motion, det var da en herlig måde at starte mandag morgen på ;-)God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, du er så positiv, det var jeg ikke i samme grad, da jeg opdagede det..:-)

   Slet
  2. Det ville jeg heller ikke være, hvis det var mig der stod på perronen :-)

   Slet
  3. Hehe.. nej det ville du nok ikke.. :-)

   Slet
 3. Surt.
  Morale: Lad være med at skifte taske ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, at du valgte løsning nummer to; for det første er det ikke pænt at snyde og for det andet er 750 kr. mange penge at betale.

  Sikke et flot billede af en solopgang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke "rigtig" snyd, jeg har jo et kort og har betalt, og jeg mener også jeg kan få de fleste penge retur igen, det gad jeg bare heller ikke teste og slås med.. :-)
   Tak.

   Slet
 5. OY, det er 100 euro i bøde...Kan godt forstå du cyklede tilbage, for de penge kan bruges meget sjovere end at fodre DSB.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en pæn bødestørrelse, som jeg slet ikke havde lyst til, og billetterne blev tjekket i dag.. :-) så det var det rigtige valg.

   Slet
 6. Wow, sikke en himmel! Jeg havde valgt at gøre som dig, selv om det var ærgerligt at skulle cykle hjem igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var nogle smukke morgener i sidste uge. Det var lidt træls at skulle cykle hjem igen, men heldigvis er der ikke voldsomt langt. :-)

   Slet
 7. Sikke da en mandags-start! Håber, resten af din uge vil opføre sig pænere :-)

  SvarSlet
 8. Sikke en smuk himmel, og ja det er sgu surt at opdage man har glemt kortet, men jeg havde nok også valgt at køre hjem og hente det. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var surt at stå der og se toget køre ind, og ikke tage med det alligevel.. :-)

   Slet
 9. Dejligt foto af den smukke himmel :-) - Nu håber jeg, at resten af dagen gik bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, resten af dagen artede sig ganske udmærket.. :-)

   Slet
 10. Forekommer mig (host host) at være en situation jeg kender ... har osse et par gange været nødt til at returnere til hjemadressen i il-march efter rejsedokumenterne.. det giver sådan en underlig skæv dag som først bliver nogenlunde lige omkring middagstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles ret dumt ikk.. ?? :-) og det er en træls måde at starte både en dag og en uge på..

   Slet