1. september 2013

Hvordan er det nu man gør..

IMG_4022Mon pc’en stadig kan starte, kan jeg huske mit password, hvor er LiveWriter nu henne, mon billederne er blevet gode, er der mon stadig nogen der vil læse med, og hvad mon der er sket i blogland de sidste 2-3 uger..

IMG_3909Indtil videre har jeg fundet ud af, at pc’en startede fint, jeg kunne huske mit password, og jeg har fundet LW igen. Om I er her endnu, hvad I har lavet og om billederne er brugbare må de næste uger vise.. :-)

IMG_3954Vi har haft en rigtig dejlig ferie, vi har været både ude og hjemme, vi har overtaget vores kommende lejlighed, vi er så småt gået i gang med at renovere den, nogle håndværkere er ved at regne tilbud til os. Huset er ikke solgt endnu, men der har været god interesse for det, nogen har endda været så interesserede, at de er vendt tilbage og har sendt mægleren et bud på huset..

IMG_3962Det var ikke planen at holde blogpause, men den ene dag tog den anden, vejret var fantastisk, pc’en var inde og jeg var ude, og pludselig var der gået et par uger. Nu er ferien slut, hverdagen kalder i morgen.

Jeg glæder mig til at komme på rundtur i blogland igen. :-)

24 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke længere, jeg ville kunne klare 2-3 uger uden pc. Herrejemini, jeg var næppe kommet ud af intensiv efter min operation, før jeg var "på" igen. Egentlig er jeg nok lidt misundelig på dig, at du har været offline så længe og alligevel har haft en god ferie! Og ja, dine billeder er faktisk blevet vældig gode. Velkommen tilbage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har jo haft både iPads og iPhone, så jeg har ikke været online hele tiden.. :-) Blogland nåede jeg bare aldrig, der var så meget andet som fyldte tiden.
   Tak Henny.

   Slet
 2. Jeg er her i hvert fald stadig, og glæder mig til at se og høre lidt fra dig igen. Jeg havde dog observeret at der var liv i dig :-)
  Flotte billeder og en dejlig ferie med forskellige oplevelser, og storvask af fodtøj ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Pia, ja der er jo andre sociale medier end blogland, hvor jeg har været en smule mere aktiv. :-)
   Tak skal du have.

   Slet
 3. Dejligt at se dig i readeren igen, Inge - og at I har haft en god ferie og oplevet mange spændende ting. Tillykke med jeres lejlighed! Ja, dine billeder er fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også dejligt at være med igen. Tak skal du have. :-)

   Slet
 4. Velkommen tilbage til den hårde virkelighed ;-)

  SvarSlet
 5. Okay, du har klaret de første udfordringer, så klarer du nok også resten ;-) Velkommen tilbage til blogland. Hænger de manglende sko på billede 2 på snoren på billede 4??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frue.. Nej der er ikke sammenhæng mellem billederne, skoene på snoren er ikke mine, de forsøgte at pynte over gågaden i Flensborg... :-)

   Slet
 6. Yeah :-) Velkommen tilbage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, og tak for skubbet.. :-)

   Slet
 7. Velkommen tilbage, engang imellem har man bare brug for en pause fra hverdagen og blogand. Glæder mig til at høre lidt om jeres ferie, og hvordan det skrider frem med lejligheden. ;-D Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, det har været en god pause, men nu glæder jeg mig til at læse med hos jer alle igen.
   Lige nu bliver der revet ned i lejligheden, det bliver først sjovt når nogen begynder at bygge op.

   Slet
 8. Stadig her :-)

  Dejligt at i har haft en god ferie, det må nu engang være vigtigere end blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Annette.. :-)

   Det har du helt ret i.

   Slet
 9. Velkommen tilbage til landet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg glæder mig til at genopleve det.. :-)

   Slet
 10. Heldigvis har jeg jo ikke været i tvivl om, at der stadig var liv i dig :-) Jeg vil glæde mig over dine indlæg og skønne billeder er tilbage Blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det har du vist ikke.. :-) Tak skal du have.

   Slet
 11. Det var sandelig også på tide, at du kom tilbage fra tant og fjas og igen kan bidrage til BNP, skatteprovenuet, beskæftigelsesindsatsen og (ikke at forglemme) Blogland. Men når du nu skulle pjække, var det da godt, at det var en god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne nu sagtens bruge en uge mere, uden at bidrage til andet end tant og fjas.. :-)

   Slet
 12. Velkommen tilbage fra ferie m.v. Jeg kan se du har været en tur i Flensborg, antager jeg, idet jeg har sko-dekorationen dér.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Jørgen, ja vi var en tur i Flensborg en af dagene.. :-)

   Slet