9. december 2013

Jul i Bymarken blev flyttet ..

til Lou og Sands nye residens. IMG_5599

Vi er ikke helt klar til at holde førjul her i lejligheden endnu, men Louise og Anders var klar. I lørdags lagde de hus til vores årlige “fars-fødselsdag og jul i Bymarken”. IMG_5635

Nu kan vi jo ikke kalde det “jul i Bymarken” længere, næste år må vi finde ud af, hvad vi så skal kalde det, at vi samler drengene og deres familier, får noget god mad, og udveksler julegaver.. IMG_5656IMG_5666

Det er det pure guld, at have alle 3 børnebørn samlet under samme tag, og kameraet var da også på overarbejde, alligevel lykkedet det ikke at samle mere end 2 af dem på et billede.. :-) IMG_5688

26 kommentarer:

 1. Hvis det ikke hedder Jul i Bymarken, så hedder det vel jul på den nye adresse (som jeg lige har glemt hvad hedder!) skønne tøser, Emil kunne da godt have lagt sig imellem dem og have holdt dem lidt i hånden. Glæder mig til at se lidt flere billeder når du får lagt dem ud. ;-D Knus og god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja eller måske fortsætter det bare med at hedde Jul i Bymarken.. :-)
   Emil var lagt i seng, da de to små lå på puslebordet, som nok også er lige det mindste til ham. Men han kunne ha siddet med dem begge, hvis vi havde husket det.. :-)

   Slet
 2. Uanset hvad det hedder, så har I en dejlig tradition, som skaber glæde. Og de to tøser skal nok give Emil hovedbrud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fin tradition, som vi alle glæder os over.
   Ja han får kam til sit hår, når de to små tøser begynder at kravle og gå.

   Slet
 3. Det er en dejlig tradition, i har! Jeg kan godt forstå, kameraet var på overarbejde med de skønne motiver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en dejlig tradition, og kameraet havde travlt.. :-)

   Slet
 4. Herlige billeder af den kære familie.

  SvarSlet
 5. Jeg prøver lige igen! Kan ikke rigtig forstå det, hvis de to små kan rende væk fra dig og dit kamera. I år. Til næste år er en anden historie. Ergo må det være Emil, der har for meget krudt i måsen til at samarbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. De små render ingensteder.. endnu.. :-) Men at få Emil til at sidde stille, det er ikke det nemmeste.. Det bliver så sjovt når de to små begynder at kravle og gå.

   Slet
 6. Sikke en fest med 3 guldklumper og gaver, det skal nok blive sjovt i årene fremover, når de bliver større. Dejlige billeder :-) og glædelig førjul.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig aften sammen med dem alle. Ja det bliver kun sjovere og sjovere efterhånden som de små bliver mere og mere bevidste om deres omgivelser.
   Tak skal du have Anette.

   Slet
 7. Jeg tænkte det - Henny skrev det ;-)
  Bare vent til næste jul, SÅ er der liv i hytten. Men det er jo bare dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. du har sekretær på.. :-)
   Ja det bliver livligt om et års tid, det er jeg slet ikke i tvivl om, men det bliver også rigtig sjovt. :-)

   Slet
 8. Til næste år skal du være glad, hvis bare én af dem kan fanges i farten ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. det har du ski nok ret i.. :-)

   Slet
 9. Tror som de andre osse at du skulle have været mere ihærdig i år for næste år ... uha uha...
  Så har I taget forskud på juleglæderne (og gaverne) så jeg formoder at et eller andet juleri har I nået at få klaret selvom der har været meget andet at tænke på osse.

  næste års forjul... ved ikke hvad I lige skal kalde den.. men så vidt jeg husker er det noget med konger og dronninger der I bor... vældig passende inspiration til navngivning af forjul for familie-syndikatet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se det.. jeg fik chancen og udnyttede den dårligt.. :-) Men mon ikke der kommer flere af den slags muligheder

   Datoen blev aftalt fredag, så vi brugte en del tid lørdag på at købe gaver til dem alle, og finde nogen som ville levere god mad samme aften. Det hele lykkedes.

   Du har da fat i noget, vi holder kongelig jul.. det passer perfekt til området.. :-)

   Slet
 10. De må have limet måsen til puden, så du kan fange dem med linsen :-) Mon ikke jul i Bymarken lever videre i jeres nye omgivelser?
  Det er da vildt, som de tøser vokser og finder deres eget udtryk. Jeg glæder mig, til det en dag bliver min tur. Indtil da må jeg nyde billederne af jeres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det kan sagtens være Jul i Bymarken overlever i de nye omgivelser.. :-)

   Jeg forstår så godt, at du glæder dig, og du er meget velkommen til at nyde vores indtil du selv får dit ønske opfyldt. :-)

   Slet
 11. I bliver ved med at flytte ;-)
  Unger og jul er bare noget helt særligt, glæden og iveren, som dog i år nok stadig kun ses på Emil, men tre skønne unger er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. godt set Pia, ja det gør vi. :-)

   Emil er helt med på konceptet jul og gaver.. Der kommer en nisse med en lille kalendergave hver nat.. Han er så spændt på om nissen har været der, så han vågner alt for tidligt om morgene her i december.

   Slet
 12. Hehehe...ja men det er jo også piece of cake at samle prinsesserne, de kan jo ikke helt stikke af endnu ;-)
  Er det ikke bare der hvor staffetten skal videre til næste generation? Det ser da ud som om Lou og Sand har fine rammer til det årlige julehalløj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de løber ingen vegne.. endnu.. :-)

   Jo det kan sagtens være konklusionen, de har alle 4 fået skønne rammer, og næste år er vi jo også alle kommet helt på plads i de nye omgivelser.

   Slet
 13. live and let live...
  K.H. anjoe

  SvarSlet