18. december 2013

Nyhavn..

En blid og mild morgen, tågen er lettet og julebelysningen i Nyhavn  gør hvad den kan, for at skabe lidt julestemning, et lille hvidt drys sne ville nu hjælpe helt gevaldigt på den stemning.. :-)P1010625P1010627Hjemme har vi vænnet os til at leve med papkasser rundt omkring. Vi ser dem såmænd næsten ikke mere. Det kommende gæsteværelse / kontor er ryddet for kasser, et par reoler er sat op og fyldt med “diverse”. I morgen kan vi hente et lille skab vi har bestilt til værelset, og på fredag har Benja lovet at hjælpe med at hente den sovesofa vi har besluttet os for. På søndag kommer mine forældre og indvier gæsteværelset.

I går lykkedes det os at finde og beslutte hvilke reoler vi vil have i stuen, der blev tegnet og bestilt til levering i uge 8. Køkkenfirmaet har også haft gang i tegneprogrammet, og sammen er vi kommet frem til en god løsning, i uge 3 og 6 får vi leveret og monteret et par skabe mere i køkkenet.

Hvis vi er heldige slipper vi måske af med de sidste kasser inden foråret banker på, hvis ikke.. tja så går det jo nok også.. Vi har lært, at ting tar’ tid, og at intet er “bare lige”.. :-)

22 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder fra Nyhavn - spejlingen i vandet er fantastisk. Og det lyder hyggeligt, at dine forældre kommer og indvier jeres nye gæsteværelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det var en smuk og stille morgen.. så stille som den nu kan være midt i København.. :-)

   Slet
 2. Nej, intet går nogensinde så glat, som man forestiller sig fra starten, men det bliver SÅ godt, når I engang bliver færdige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver rigtig godt, og vi har også erkendt at de rigtige løsninger tager lang tid, men de er værd at vente på. :-)

   Slet
 3. Næh, det sidste billede er da næste sommeragtigt.
  Hvis tingenes tilstand ikke står til at ændre, kan man jo også ligeså godt forene sig med dem, og glæde sig over de ting der er i orden. Det modsatte får man ikke meget ud af og man kan vænne sig til meget, som I allerede ved. Julen skal nok finde vej alligevel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop sådan det er, vi kan selv gøre noget ved det, så er der ingen grund til at hidse sig op over det.. :-)
   Julen kommer helt sikkert snigende som den plejer.

   Slet
 4. Skønne billeder, elsker spejlningen i vandet er flot. Hvor hyggeigt at dine forældre kommer og indvier gæsteværelset, og ja ting tager tid, og I når det nok. Dejligt at I har fundet en løsning til køkkenet. ;-D Knus og god aften til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev egentlig ret godt det billede.
   Vi bliver færdige med tiden, og så bliver det rigtig godt.
   Tak i lige måde søde.. :-)

   Slet
 5. Hvor er det nogle smukke billeder :)
  Og i er ved at komme langt i lejligheden ... I skal nok blive færdige en gang med tiden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja vi er så småt ved at finde vores ben i vores nye hjem. :-)

   Slet
 6. Dejlige billeder fra Nyhavn, især nr. 2 med vandspejlet. ja ja de kasser kan vænne sig så meget til, at man dårlig ser dem mere. Kasser eller ej så kommer julen lige så stille snigende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også selv det billede blev ret godt.
   Ja julen skal nok finde vej, uanset om der står kasser i vejen. :-)

   Slet
 7. Ja, det går jo nemlig alligevel :-) Og hvis vi bare alle kunne finde ud af at forholde os sådan til flyttekasser og juleforberedelser, så ville vi slippe for en masse stresseri og sikkert få det meget bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har da helt sikkert taget mine ture over den manglende fremdrift, men det har ikke ændret en pind.. Så jeg gider ikke stresse over hverken kasser eller jul mere.. :-)

   Slet
 8. Charmerende billeder fra Kbh. Det er vist en god erkendelse, at ting tager tid. Heldigvis tager det ikke så lang tid at vænne sig til noget nyt, men det skal jo ske ad nogle omgange, nemlig hver gang i fjerner de flyttekasser der ellers havde fundet en plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til flyttekasserne engang forsvinder væk fra vores stuer, det tror jeg går fint med at vænne sig til.. :-)

   Slet
 9. Man kan blive vil-blind, og kasserne er der, når I en gang vil se dem igen :-) Smukke billeder, jeg kan godt komme i julehumør af at se dem, så tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan blive lige så vil-blind, som jeg nogle gange er vil-døv.. :-)

   Slet
 10. Smukke fotos fra København :-) - Vil hermed ønske dig og dine en glædelig jul og godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, og i lige måde til dig og dine. :-)

   Slet
 11. Sneen skal vi vidst vente længe på endnu. Sådan en gæsteværelseindvielse er slet ikke så tosset. Jeg håber, at I får nogle gode dage med dine forældre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også vi kan, og det er egentlig også OK, set fra færdsels synspunktet.. Foreløbig har det været en fin og god cykel-vinter.. :-)

   Slet