31. marts 2014

Som at være på festival..

IMG_7380Vi kørte en tur til Pulken i fredags, hvor 5500 traner havde sat hinanden stævne. IMG_7379Det var næsten som at være på Roskilde, der var bevægelse og lyd hele tiden, nogle går, nogle flyver, nogle spiser og drikker, nogle hopper, nogle danser, der er sikkert også nogle der snupper sig en lille lur.. IMG_7413IMG_7385Det var et fantastisk bølgende hav af store grå fugle, og mens vi var der, kom der flere trompeterende flokke flyvende ind.. IMG_7389IMG_7398Vores weekend i det svenske blev sparket i gang på bedste vis.

20 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk oplevelse det må have været! Skønne billeder, Inge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et meget imponerende skue.. Tak Madame. :-)

   Slet
 2. øjjj hvor ser det lækkert ud og helt anderledes end da jeg var der. Dejligt at se at I faktisk var så tæt på tranerne at billederne blev til andet end grå klatter på noget grønt (som de billeder jeg tog den dag).

  Har været en fantastisk weekend og jeg kan godt forstå at I fik det hele nydt og formentlig slet ikke var utilfredse med at have en terrasse for et par dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tranerne var meget tættere på end sidst vi var der.. Måske mest fordi der var rigtig mange traner.. og de kan jo ikke alle stå og gemme sig ovre i skovkanten.. :-) Der var mange fugle i de forreste småsøer lige ud for tårnet.

   Vi nød timerne på terrassen, vi har ikke fået markiser op på altanerne endnu, så jeg tror der var pænt varmt i læ og midt i solen.

   Slet
 3. Wow sikke et syn, dejligt at du sørger for at vi andre også får en oplevelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig et flot skue.. dejligt at I kan lide dem. :-)

   Slet
 4. Ja, det var etmeget flot syn - der var godt nok rigtig danskertræf i fredags :-) - og jeg har lige set, at de faktisk talte 6000 traner i fredags ... ved ikke hvornår de ændrede det fra 5500, men hvad pokker - vi kan jo alligevel ikke se forskel på 5500 og 6000 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der stod 5500 på skiltet, allerede da vi kom, og der kom flokke flyvende ind hele tiden.. Så der kan sagtens ha' været 6000.
   Traner er nemme at tælle påstår CC Tofte.. man tæller benene og dividerer med 2.. :-)

   Slet
  2. Nårhhh - lissom med køer? Da skal man bare huske at dividere med fire ;-)

   Slet
 5. Engang må jeg opleve det syn. Der har været adskillige fine billeder fra Pulken på bloggene i år og det frister jo ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du Ditte, det er jo ikke ret langt fra DK, på en hyggelig dagstur kan man nemt komme både frem og tilbage, og stadig have masser af tid til at se tranerne.

   Slet
 6. Hold nu op. Når man ser billederne, så bliver mange traner pludselig til rigtig mange traner. Det er rigtig fine billeder, du har fanget (som altid).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Susanne.. det er rigtig mange traner samlet på et sted.. det er et ret vildt syn.

   Slet
 7. Vildt! Som i vild oplevelse, vildt spændende, vildt gode billeder :-) Irriterende, at der er så langt fra det midtjyske, for jeg ville altså godt nok gerne opleve det syn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå du gerne ville opleve alle tranerne, I må lave en to-dags tur til Skåne engang.

   Slet
 8. Milde Moses - eller hvad skal man sige til så imponerende flokke af traner.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Milde Moses dækker vist meget godt.

   Slet