10. marts 2014

Tidlig tranesæson start..

I år er tranerne kommet til Pulken ca. 14 dage før normalt, det er 4 uger tidligere end de kom sidste år. Vi var en tur ude ved Pulken lørdag eftermiddag, mens vi var der kom der hele tiden større og mindre flokke flyvende ind. IMG_7019IMG_7028IMG_7021Desværre stod flokken næsten helt ovre ved skoven, langt væk fra observationstårnet. IMG_7024Så gode tranebilleder kan jeg desværre ikke diske op med denne gang..

Jeg var lidt heldigere med et par billeder af storkene, der også var derude i lørdags.. IMG_7001IMG_7041

14 kommentarer:

 1. Jeg er vild med silhuetbilleder - og fuglebilleder i det hele taget.

  SvarSlet
  Svar
  1. De kan også være rigtig flotte Helle. :-)

   Slet
 2. Dejlige billeder. Jeg tænker på om en flok traner kunne finde på at flyver lidt syd om Roskilde. Det kunne være sjovt at se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, jeg har ikke lagt mærke til overflyvende traner i Roskilde, men du har da ret, det kunne være sjovt.

   Slet
 3. Skønne billeder - det må have været en fantastisk oplevelse! Nu vil jeg kigge på et kort og se, hvor Pulken ligger ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Pulken er et lille område tæt på Åhus syd for Kristianstad.. det ligger i det område der kaldes Kristianstad Vattenriket.

   Slet
 4. I har jeres hyr med de traner ;-) Men silhuetbillederne er altså flotte, storkebillederne er gode, og billederne forleden af glenten var bare helt fantastiske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja de er ikke til at regne med.. :-)
   Tak for roserne.

   Slet
 5. De traner er nogle skiderikker... ikke til at stole på. Men skægge at jage rundt efter for at få lige dét billede man gerne vil have. Det lykkedes ikke mig i går, men året fik sit forsøg.

  Storke så vi ikke meget til - så der vil jeg osse vælge at være lidt smårødglødende af misundelse.. dog på den gode måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. nej man kan ikke stole på dem over en dørtærskel.. altså ud over at de kommer hvert år.. :-)
   Nå for pokker.. så I heller ikke storke.. Det var vist ikke rigtig jeres dag rent fuglemæssigt.. Til gengæld havde I fantastisk vejr, og I kunne være ude.. En anden sad låst inde i et tog og skummede.. ;-)

   Slet
 6. Man kan da ikke sige andet, end at vi alle gør vores bedste for at få en masse gode fuglebilleder på bloggene. Nogle er så bare mere heldige end andre ... det må være kompensationen for at sidde fast i et tog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi. Vi burde på lønningslisten v. Kristianstad Vattenriket.. :-)

   Slet
 7. Hvor morsomt, jeg har ogsaa vaeret paa tranejagt i denne uge. Jeg fangede dog bare en enkelt! :)

  SvarSlet