17. september 2014

Hvad skete der lige..

En uge for af sted, en uge fyldt med mange farverige og forskellige momenter. IMG_4183

IMG_4188En uge hvor jeg har brugt mange timer på mit arbejde, vi har afholdt festival for ca. 1700 super engagerede sygeplejersker, det kommer nok ikke bag på jer, at Lene var en af dem.

IMG_2824IMG_2823En uge hvor vi fejrede at Sofie fyldte et år. IMG_2832

IMG_4156IMG_4162En uge med en weekendtur til Sønderjylland, hvor vi fejrede Pers 50 års fødselsdag, nåede en tur over grænsen og besøgte et mikrobryggeri på Fyn. IMG_4176En uge hvor jeg kun sporadisk og ganske kort har besøgt blogland. IMG_4149

IMG_4146Alt i alt en uge hvor jeg har brændt mit lys i alle ender og kanter, men også en uge der har været sjov, spændende og udfordrende, og hvor jeg har sovet forbandet godt når jeg endelig fandt min seng.. :-)

11 kommentarer:

 1. Det gør vel ikke noget når en uge forsvinder så hurtigt... fordi den er god.. oplevelsesrig og alt det andet.... men kan godt forstå hvis du lige trænger til at trække vejret og tage en slapper... håber der venter dig en weekend med god ro og orden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det gør det ikke, men det er lidt hårdt for min ikke helt unge krop at følge med i det tempo.. og de planer vi har for weekenden indeholder ikke ro og orden, men masser af sjov og ballade med en flok farlige venner. :-)

   Slet
 2. Sikke mange og spændende oplevelser du har haft :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været fyldt godt på den konto. :-)

   Slet
 3. Hold da op en travl uge! men en god en :-) Dejlige billeder af de to små sidser: Først spiser den ene den andens tæer, hvorefter den anden forsøger at plukke den enes øre - eller noget ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt sikkert en god uge, og de to små prinsesser gjorde den bestemt ikke ringere.. ved ikke helt hvad de havde gang i, men det så sjovt ud. :-)

   Slet
 4. Og jeg er vild med at I havde videreført farverne fra terningen til hallen, eller var det omvendt? ;-) Det var så godt at se dig og I har godt nok haft travlt. Godt du også fik billeder med at de to prinsesser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hallen er grå og rå når den er tom. Vi har en dygtig grafiker med en meget sikker fornemmelse for hvad der virker godt. Jeg synes også det spillede flot i alle pang farverne, skønt at du kunne lide det. :-)

   Slet
 5. Det er det helt sikkert Hanne.

  Lokomotivværkstedet er et fedt sted, så råt og stort og med ufattelig mange muligheder.

  SvarSlet
 6. Det kan nok gå at brænde sit lys lidt i begge ender, men brændes det også på midten er det galt. Det holder man ikke til. Pas nu godt på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Jørgen, sådan et aktivitetsniveau som jeg er midt i er ikke det bedste for kroppen.
   Tak - Jeg prøver at passe på mig.

   Slet