26. oktober 2014

Racing Festival i Roskilde..

Der har været lækker motorstøj i byen denne weekend.. Østre Ringvej har været lavet om til Roskilde By-Ring. Thorkild Thyrring havde samlet et imponerende flot felt af hurtige biler og dygtige kørere der kunne styre dem. IMG_3459IMG_3443IMG_3450IMG_3684IMG_3687IMG_3688IMG_3689Jeg har sjældent set så mange storsmilende mænd og drenge langs Østre Ringvej.. :-) IMG_3754IMG_3658IMG_3430kørere

19 kommentarer:

 1. Svar
  1. :-) Der blev solgt en del ørepropper v. indgangen.

   Slet
 2. Puuuha - gad vide, om min John var klar over det ... han har tilbragt hele dagen i min families skød, og jeg ved godt, hvor han hellere ville have været, så :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis han har set eller hørt nyheder de sidste dage, så har han helt sikkert været klar over det, jeg synes det har fået rigtig meget opmærksomhed fra pressen.

   Slet
 3. Superflotte billeder af de lækre biler og af de seje fyre :-)

  SvarSlet
 4. Denne gang hørte jeg om det i radioen, fordi der var trafikale problemer, og svært at komme til Roskilde. Tænkte et øjeblik på om et var noget, men valgte det fra, og fik ikke nævnt det for Allan, for det havde helt sikkert været noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var mange mennesker derude, men det var nu ikke noget problem, der var plads til alle, og der havde også været plads til jer. :-)

   Slet
 5. Det er jo fint, når sådan en gang mande-hørm kan kombineres med indsamling til et godt formål :-) Var du med ude at køre en tur? Donnaen var ude at køre gokart igår, og det var så sjovt, at det næste garanteret bliver, at hun synes, det kunne være supersejt at få en tur i en racerbil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også det er et fint initiativ Thorkild tog for en del år siden.
   Nej jeg var ikke ude og køre, men jeg er sikker på at din Donna ville ha' elsket en tur med Kevin i en MacLaren, tror såmænd "kun" det kostede omkring 5.000 kr.. :-)

   Slet
  2. Ja, det ville hun,og det er jo fundet for de penge ;-)

   Slet
  3. Hehe.. tænkte nok du ville udvise stor forståelse.. :-)

   Slet
 6. :-) Godt jeg nøjedes med at lægge billeder op og ikke video med lyd..

  SvarSlet
 7. Der er noget med Roskilde og biler ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der og det har der vist altid været.. :-)

   Slet
 8. Jeg var der ikke, men du illustrerer fint wrooom-oplevelsen.

  SvarSlet
 9. Wow skønne action billeder! Tæt på både biler og de kendte kørere!

  SvarSlet