24. juni 2015

Heksen nægtede at flyve..

Selv om det ikke blev den lune sommeraften som vi vist alle havde håbet på, så var der rigtig mange der havde valgt at tage mad, tæpper, vin og kaffe med i Byparken i går aftes. IMG_7324IMG_7313Domkirkens drengekor sang dejlige forårs- og sommersange, Joy, vores borgmester, holdt båltale, ungerne gik ned gennem parken med fakler for at tænde bålet og vi sang midsommervisen mens bålet blev tændt. Og så gik filmen i stå, på trods af utallige fakler og mange forsøg på at få gang i bålet, så sad hun stadig fin og uskadt i toppen da vi gik hjem.. :-) Det ulmede lidt i bunden men flammerne ville bare ikke bide sig fast i de våde grene. IMG_7314Hasse har været forbi i dag igen, og han siger at bålet nu er brændt ned, så jeg går ud fra hun er kommet frem og har undskyldt sin sene ankomst. :-) IMG_7326Et par glade unge studenter havde lidt større held med at få sendt deres budskab af sted. IMG_7328Vi kom hjem samtidig med at fyrværkeriet på fjorden begyndte, og jeg nåede at få et par billeder af det. IMG_7331IMG_7340IMG_7349

14 kommentarer:

 1. Det er nogle fantastisk billeder, du fik taget af fyrværkeriet - de er virkelig flotte. Jeg synes faktisk, det er fint, at heksen ikke fløj, for det er da noget værre barbari.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Hanne.
   Ja hekse afbrænding var uhyggeligt da det var levende mennesker der stod øverst på bålet.

   Slet
 2. Så var det jo godt, at vi tilbragte aftenen hos nogle politisk ukorrekte personer, der ingen skrupler havde over at give bålstarten et lille boost med noget flydende noget, der var meget villigt til at brænde ;-)
  ... men det var nu lidt synd for ungerne, at de ikke kunne få ild i jeres bål ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror såmænd der blev prøvet med flere forskellige flydende boostninger, og til sidst lykkedes det dem vist også at få ild i bunken, vi nåede bare ikke at se det, og det gjorde de fleste unger nok heller ikke.
   Der var andre bål i området som brændte lystigt. :-)

   Slet
 3. I Liseleje var bålet kæmpestort, men det er da muligt, at de også der brugte ufine midler ;-) Det lyder ellers som en hyggelig aften og lidt billeder blev det da også til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde også flere andre bål v. fjorden der brændte godt, Der er nok blevet brugt for våde grene til at bygge bålet i Byparken med.
   Det var en rigtig god og hyggelig aften, og vi slap for røglugten i tøjet. :-)

   Slet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud - og sikke et flot fyrværkeri! Der var også dejligt på stranden i Liseleje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må også ha' været flot ved stranden oppe hos jer :-)
   Det ser ud til at både du og Ditte har holdt sankthans aften om samme bål.

   Slet
 5. Jeg tror, der var startproblemer for mange hekse i år. Måske har man været nødt til at udsætte hele mødet, mens man ventede på forsinkede nordiske hekse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. jeg tror du har ret, de har da ventet på alle de våde hekse.. :-)

   Slet
 6. Her havde man fået lov at samle godt tørt træ i skoven, så bålet brændte fint. Vores heks havde åbenbart gemt sig godt et eller andet sted, om hun er flygtet fra bålet eller aldrig er fundet, ved jeg ikke :-)
  i havde også sol, kan jeg se. Flotte billeder af fyrværkeriet og solnedgangen i et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. måske er hun fløjet i forvejen for at fortælle at der kunne opstå forsinkelser.. :-)
   Tak skal du have Pia.

   Slet
 7. Sikke noget med den heks. Prægtige billeder af fyrværkeri. Forrige kommentar skal godkendes, spændende om denne også skal.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, det er kun kommentarer på indlæg der er ældre end 7 dage tror jeg, som jeg har valgt at skulle godkende. Det sparer mig for en del spam kommentarer..

   Slet