12. januar 2016

Nyt år - ny kalender..

Da jeg så Karis indlæg om indkøb af ny kalender, mindede det mig om, at jeg ikke har vist jer vores 2016 kalender. kalender2016Jeg har lavet den på smartphoto. Det er supernemt at lave kalenderen online, og efter en god uges tid dukker den op i postkassen. Det er den kalender vi har liggende fremme, det er der vi får et fælles overblik over fødselsdage og aftaler i løbet af året. Jeg kan ikke undvære min Outlook kalender, som jeg har på både pc, iPad og telefon, men sammen kan vi heller ikke undvære en fysisk ugekalender derhjemme. Hasse skriver som regel sine aftaler direkte i papir-kalenderen, alle mine aftaler bor i min Outlook, og så øver jeg mig konstant på at huske at skrive dem der er vigtige for os begge ind i vores fælles kalender.

17 kommentarer:

 1. Den er så fin, jeres kalender ... jeg printer bare to kedelige halvårskalendere, for noget skal der ganske rigtgt til for at bevare overblikket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, og I er sørme også kommet med i vores kalender i år.. :-)

   Slet
 2. Den er godt nok fin den kalender. Den vil jeg da helt sikkert huske til næste år. Det kunne være en fin gave fra Yngste til f.eks Frøkenen.
  Tak for ideen (som jeg godt kunne have brugt for en uge siden ;0D ) og så er jeg glad for at jeg kan inspirerer til et indlæg :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig god gaveide, jeg bestilte nogle ekstra eksemplarer så der også var til gaver til familien. :-)

   Slet
 3. En kalender må man have. Den er fin. Storebæltsbrobilledet er stadig suverænt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man, ja det billede måtte bare med i vores 2016 kalender. :-)

   Slet
 4. Så fin altså. Men du har jo også nogle rigtigt flotte/gode/søde billeder at putte i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg har et ret pænt materiale at vælge mellem.. :-)

   Slet
 5. Så længe din kalender også ligger på iCloud eller et andet sted på nettet, så vil den altid dukke op også på evt. nye enheder.
  Vi kunne også have en fælles gmail konto, men Hasse er helt klart mere til papirudgaven. :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke undvære en papirkalender - men har også tingene elektronisk så jeg får påmindelser. Har købt sådan en kalender som din for nogle år siden - den er fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg blev tvunget til at vælge mellem elektronisk og papir kalender, ville jeg få det svært, men mit bud er at den elektroniske ville vinde for mig.

   Slet
 7. Jeg nøjes med kalendersidens kalendere, vi har både en halvårsoversigt og så månedsoversigt. Den sidste skriver jeg min arbejdsplan på og vores aftaler, så min kære gemal kan huske dem ;-)
  Og så får du taget mange skønne billeder af jer og jeres venner og familie. Jeg får nærmest aldrig fotograferet, når vi er sammen med andre, ikke en gang et julebillede af mine børn

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får stadig taget billeder, men jeg kan se i arkivet at antallet falder temmelig meget. Det er f.x over en måned siden jeg har taget et billede af børnebørnene.. Jeg må vist hellere prøve at tage mig lidt sammen igen. :-)

   Slet
 8. Jeg købte en MortenIngemannKalender da jeg var hjemme (kender den jo hjemme fra jer) og ser frem til større eller mindre smil til at starte dagen på. På væggen hænger hjemløsekalenderen fra DK og om et par dage kommer en norsk støttekalender...............Så er er jo kalender i privattelefon og den i arbejdstelefonen. Og alligevel klarer jeg at glemme ting.
  Og ingen af mine kalendere er lige så fin som jeres :-)
  Tak for sidst, det var skønt at se jer. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde, det var dejligt at se dig i DK igen, og tak for en herlig bytur.. ;-)
   Måske har du for mange kalendere Annette, hvad skal skrives ind hvor, det ville jeg slet ikke kunne overskue. :-)

   Slet
 9. En kalender er uundværlig, og hver især må jo finde ud af, hvad man er til. Sidste år kørte jeg med google-kalender plus en lille fin en med Inge Linde Jensens tegninger, som jeg næsten ikke kan undvære. Men i år må jeg prøve med kun én kalender, så der ikke går koks i den. Og det bliver den elektroniske.
  Arh, vi fik en papirkalender i julegave med barnebarnets første måneder i billeder, men den bliver mest brugt til pynt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg kun skulle have en kalender, så blev det også den elektroniske, men som fælles kalender bruger vi stadig papir. :-)
   Kalendere med børnebørnene er altid et hit.

   Slet