20. april 2016

Refshaleøen..

IMG_0339Idrætsforeningen havde igen bedt Anita fra Dansk Vandrelaug om at planlægge en “fyraftenstur” for os. Anita er bare den sødeste lille glade dame, det er en fornøjelse at have hende som turleder. IMG_0353Hun slæber bolsjer og vindruer med til os alle, og hun har godt styr på mange underlige steder her i København. I går var det Refshaleøen vi udforskede. Et meget spændende hjørne af vores hovedstad, øen er tidligere industriområde, som bl.a. husede skibsværftet B&W. I dag er der en skønsom blanding af alt muligt, f.x husbåde i lange baner, kreative kontorfælleskaber, aktivitetscentre og festivaler, alt sammen kun to havnebus-stoppesteder fra Nyhavn. IMG_0335IMG_0338IMG_0348IMG_0344IMG_0376IMG_0377Hvis du vil se et helt andet og upoleret København, kan jeg varmt anbefale en tur rundt på Refshaleøen.

13 kommentarer:

 1. Tak for anbefaling - det ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 2. Uha, gode og stemningsfulde billeder!

  SvarSlet
 3. Straks føjet til den mentale to do/to see-liste for fremtidige besøg i København :-)

  SvarSlet
 4. Interessant - og sært at det er så tæt ved centrum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er som at være i en helt anden verden.

   Slet
 5. Spændende! Hvor er det godt, at I har Anita - og at vi har dig, til at formidle alle de interessante og anderledes steder I færdes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi sætter stor pris på Anita.. :-)

   Slet
 6. En tur ud i krogene af storstaden, ser ikke så tosset ud. Mon ikke vi ville føle os godt hjemme der, det tror jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores skønne hovedstad er så meget andet end stenbro og mange mennesker, der er så mange skønne hjørner.. I ville føle jer fint tilpas mange steder i byen. :-)

   Slet
 7. Du må sadle cyklen Hanne, der er både råt og dejligt derude. :-)

  SvarSlet