5. december 2016

Julemarked i Lübeck..

IMG_2695I lørdags var vi på julemarked i Lübeck sammen med Karin og John.  IMG_2692IMG_2696Det er første gang jeg besøger Lübeck, men bestemt ikke den sidste. Det bliver bare ikke en lørdag i december næste gang jeg skal derned. Der er mange julemarkeder i byen, så mange så byen næsten er et stort julemarked, og der var stort set stuvende fyldt overalt.. IMG_2712Jeg har ALDRIG været til julemarked med så mange mennesker.. HOLDNUOP hvor var der mange som havde fået samme ide som os. tyskere, danskere og svenskere overalt.  IMG_2729Det var ret nemt at blive væk fra hinanden.. Jeg mener godt nok ikke jeg blev væk, men det gjorde de 3 andre flere gange, når jeg liiiige skulle have et billede. Måske skulle jeg ha’ haft den her hat på, så jeg havde været lidt nemmere at finde igen. :-) IMG_2703IMG_2731På trods af menneskemylderet havde vi en skøn dag i den smukke by. Da mørket begyndte at sænke sig, og chancen for at finde sammen igen mindskedes , blev vi enige om, at nu var det vist på tide at finde bilen og køre nordpå igen. IMG_2733IMG_2745IMG_2746Inden vi nåede færgen, holdt vi ind i Burg Auf Fehmarn, både for at handle lidt, og for at få aftensmad. I Burg var der også julemarked, men vi var markedsmætte, så vi styrede direkte mod et schnitzel- og vandingshul. IMG_2336Vi landede i Roskilde v. 23-tiden efter en lang og dejlig dag i godt selskab. Julemarkedet i Lübeck er et rigtig godt alternativ til Berlins julemarkeder, og det kan sagtens gøres på en enkelt dag.

15 kommentarer:

 1. Der så flot ud, især med lysene. Men jeg tror, jeg ville få pip af de mange mennesker.
  Jeg håber, I blev mætte af schnitzlerne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var flot, men vi var også tæt på pip.. :-)

   Slet
 2. I er gode til at komme af sted med venner. Selv om der var trængsel, fik du nogle gode billeder, som giver lyst til en tur sydpå :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lene, hvis I overvejer en tur derned, så vælg en hverdag.. :-)

   Slet
 3. Dejlige billeder. Vi har prøvet det og har fravalgt endagsture, men vil meget gerne besøge Lübeck. Det er en dejlig by at færdes i og der er meget at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, vi skal helt sikkert besøge Lübeck igen, men næste gang bliver det i sommertiden..

   Slet
 4. Hmmm. Tak. Vi havde talt om julemarkedet i Lübeck, men det tror jeg da ikke vi har spor lyst til alligevel - medmindre det også er der på hverdage ... det er selvfølgelig til at finde ud af. Jeg får i hvert fald også pip af så mange mennesker.
  Du må helt klart have ny hat til næste gang I skal afsted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme.. I skal i hvert fald ikke tage derned en weekend, hvis altså sidste lørdag var standard.. :-) Det kan man jo ikke vide før man har været der.
   Jeg må have fat i sådan et pragt eksemplar af en hat. :-)

   Slet
 5. Det lyder helt rigtigt med en bestøvlet hat :-) Jeg kan ikke klare så mange mennesker. Var engang til jule-tjam-tjam i Tivoli (altså København) og fik menneskeklaustrofobi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var nok ikke taget derned, hvis vi havde vidst der var SÅ mange mennesker. Tivoli i december kan også være lidt pakket. :-)

   Slet
 6. Hvad?! Og jeg så dig ikke engang. Det var sært. Eller det var det så ikke med det menneskemylder. Flotte billeder :-) Vi kom ret sent, og det var allerede begyndt at skumre, så min gamle Iphone kunne ikke rigtigt klare det dårlige lys både ude og inde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da underligt vi ikke så hinanden.. :-) Det kunne ellers ha' været rigtig hyggeligt.

   Slet
 7. Ser meget meget hyggeligt ud :-)
  Dine tre følgesvende kender dig vel så godt at de ved de skal ha snor i dig når du fotograferer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør de Annette, og jeg er god til at genkende Hasses pift.. :-)

   Slet
 8. Ja en lille schnitzel bør der være plads til når man er i Tyskland. :-)

  SvarSlet