2. januar 2017

Long time no see..

Det er ikke imponerende meget jeg befinder mig i blogland mere. Det virkelige liv fylder det meste af min vågne tid, og når jeg endelig får smidt mig i sofaen med benene oppe, så gider jeg ikke rigtig åbne pc’en. IMG_2488Jeg kan se at mit sidste indlæg er fra Emils fødselsdag i starten af december, siden da har det jo været både jul og nytår uden så meget som et enkelt lille pip fra min side.   IMG_2494En medvirkende årsag til radiotavsheden har været, at Hasse blev hundesyg fredag d. 16. december, han blev indlagt på onkologisk afdeling i Næstved fredag aften. Han havde været dernede om formiddagen, hvor han fik den sidste af de planlagte 9 kemobehandlinger og blev CT-scannet. Alt var godt, både humør, helbred og blodprøver. Da vi kom hjem fra Næstved, ville han lige hvile sig en times tid, mens jeg gik op i byen og ordnede et par julegaveindkøb. IMG_2464Da jeg kom hjem nogle timer senere lå han stadig ned, og det var tydeligt at han havde feber. Det må han helst ikke få mens han er i kemobehandling, og aftalen er, at hvis feberen kommer over 38,5, så skal vi kontakte onkologisk afdeling med det samme. De ville have ham derned, og det endte med at de beholdt ham til onsdag, hvor han blev overflyttet til fortsat ambulant behandling i Roskilde. Fredag d. 23. dec. blev han endelig udskrevet helt, og vi kunne køre til Sønderjylland for at holde jul i den gamle nissehule. Samtidig med udskrivningen fik vi også svar på om de sidste 3 måneders behandling havde haft den ønskede effekt. IMG_2470Det var ikke den mest opløftende samtale vi var til.. Tumormarkørerne stiger fortsat og der er dukket nye metastaser op på leveren. Den nye plan er at han på fredag starter i den hårde 2-døgns kemo (samme som sidste vinter) Han skal have 4 gange behandling og derefter scannes igen, så håber vi fa… det har samme gode effekt som sidst.  IMG_2456Alle billeder er fra d. 27. december hvor orkanen Urd var på besøg, vandstanden var ikke helt så høj som dengang Bodil kom forbi..

19 kommentarer:

 1. Ja, sikke noget med ham Hasse! Nu må vi forlade os på, at den første behandlingskemo har samme gode effekt denne gang, men opmuntrende er billedet godt nok ikke.
  Godt at Urd kunne beherske sig lidt mere end Bodil, selv om det ser lidt kritisk ud nede ved havnen.
  Ses snart - vi siger pøjpøj til Hasse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget møg, men vi håber også denne gang.. :-)
   Jahhhh vi ses jo lige om snart.. Glæder mig. :-)

   Slet
 2. Jeg havde sgu heller ikke søgt tastaturet som det første, hvis jeg fik den slags nyheder. Tropperne og indsatsen skal koncentreres, hvor det brænder på.

  De bedste ønsker herfra.

  SvarSlet
 3. Kære Inge, hvor er det bare hårdt og barsk at skulle gennem kemokure, sygdom og barske beskeder. Håber at næste kur har sin virkning. Knus og varme tanker herfra til jer begge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for knus og tanker søde Lene.. :-)

   Slet
 4. Øv for den :-( Jeg vil krydse fingre og fletninger for god virkning af den kommende kemokur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. også fletninger.. så kan det ikke gå galt.. :-)
   Tak skal du have frue..

   Slet
 5. Nej, altså. Det er ikke hyggelæsning - og så absolut nok heller ikke hyggeligt at gennemgå. Jeg håber på god virkning af den stærke kemo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej der er ikke så meget hygge-nygge i den slags. Men vi sætter vores foreløbige lid til det tunge skyts, ellers er der andre muligheder. :-)

   Slet
 6. Kære Inge
  Det er godt at få et lille pip ind imellem, men jeg forstår udmærket at tankerne er andetsteds. Jeg krydser fingre for, at den skrappe behandling er det, der skal til. De bedste tanker til jer begge herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ditte.. Tak skal du have. :-)

   Slet
 7. Det er fandeme en hård tid, I har haft/har. Jeg er ikke troende, så jeg kan ikke tilbyde at bede for jer, men jeg vil sende mine varmeste tanker og bedste håb om et positivt svar næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Helle, dine tanker varmer :-)

   Slet
 8. Tak skal du have Hanne, det er træls at Hasse skal i gang med det tunge skyts igen, men alternativet er værre.. :-)

  SvarSlet
 9. Jeg så dit indlæg i morges og har gået og tænkt på om jeg kunne finde på noget fornuftigt at sige. Det er ikke let, når virkeligheden truer som den gør. Jeg håber det lykkes jer at håndtere truslerne på en måde I kan være tilfredse med, og at behandlingen virker efter hensigten. De bedste ønsker for 2017 sendes hermed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du tænker på os Jørgen, det varmer at vide.
   Vi forsøger at håndtere situationen så det giver mening for os, og det meste af tiden går det OK.

   Slet
 10. Jeg får meget sjældent læst nogen blogge mere. Der går uger imellem, jeg får læst et enkelt eller to indlæg hist og pist. Jeg kan sagtens følge dig, selvom det der optager mig, ikke kan sammenlignes med det I er igennem. Vi krydser fingre for at Hasse igen får den gode virkning af behandlingen. Vi ses om ikke så længe, og det glæder vi os til :-)

  SvarSlet
 11. Det er 117 aar og en sommer siden jeg sidst har laest med paa diverse blogge - og det var ikke lige denne besked jeg havde haabet paa at finde. Knus til (((((((((jeg begge))))))))) og poej poej med kemoen. Den SKAL virke - BASTA!!!

  SvarSlet