23. december 2010

Der findes engle..

Vi har været ved at sne inde her på hjørnet, bjergene af sne ved alle indkørsler, voksede og voksede og bredte sig efterhånden ud over både vej, cykelstier og fortove. Vi vil jo allesammen gerne kunne få vores biler ud. Hver gang indkørslen var skovlet nogenlunde fri, kom der en sneplov og fyldte den op igen..

Da vi kom hjem den anden aften, var alle sne bjerge fjernet og kørt væk.. Der må findes engle.. :-)
IMG_9461Rødkælken har endelig fundet vores foder.. han kæmper en del med skovspurve og mejser om pladsen, men ind i mellem finder han en ledig plads.IMG_9460Alle julegaverne er i hus, og pakket ind. Årets julebrev blev endelig færdig og er på vej ud i verden.

Vi har lige et par logistiske udfordringer der skal klares, så  begynder jeg at tro på, at det bliver jul igen i år.. :-)

Hav en god lillejuleaftensdag.

7 kommentarer:

 1. En snefjerner-engel, hvor dejligt...;-D...og fint at rødkælken også kan få lidt julemad...Nu håber jeg at det er muligt for jer at komme godt afsted...En god lillejuleaften/køredag til jer...Knus...

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder du har taget Inge - det var godt, at fuglene har fundet din foderautomat. Her er vi nærmest sneet inde og kan nu begynde at grave hele vores vej fri for sne igen.
  Ha' en rigtig dejlig lillejuleaftensdag, klem :)

  SvarSlet
 3. Bare sørg for at englen kommer forbi Kastrup 1. juledag om morgenen, så vi kan lande.
  Rigtig god jul :-D

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder :) Hvor er det skønt at nogen har fjernet sneen - det er jo omsonst at gå og skovle og skrabe hvis det bare bliver fejet tilbage igen ;) Glædelig jul :)

  SvarSlet
 5. Og en rigtig glædelig jul til dig og dine :-))

  SvarSlet
 6. Glædelig jul til jer. Jeg skal arbejde 1. og 2. juledag, så jeg øver mig i at nyde lige nu, selv om der er mange ting, der stadig skal laves :-)

  SvarSlet
 7. Annemarie.. Ja ikke.. :-).. uhhh snak ikke om at køre.. jeg er lidt nede over det lige nu, frygter lidt at vi ikke når hjem til jul.. Knus til dig.

  Madame.. Tak, ja nu er der kø derude.. Snebjergene vokser igen her på gaden.. Håber I har købt ind så I kan klare jer hvis I ikke kan komme ud. :-)
  En dejlig aften og klem til dig.

  Per.. Englene er på overarbejde ude i lufthavnen i disse dage.. Hvis jeg var jer, ville jeg blive nede i varmen.. God jul :-)

  Anette.. Tak, ja det var skønt at opdage.. Glædelig jul :-)

  Annette.. Og helt det samme til jer også.. :-)

  Lene.. Tak og i lige måde.. du må nyde igennem i dag og i morgen, lad resten af familien hjælpe.. :-)

  SvarSlet