20. december 2010

Kaospilot eller kaos-sukker..

Jeg er ikke kaospilot, selv om det er en uddannelse der sagtens kunne have fristet mig, hvis jeg havde været yngre.. jeg er kaos-sukker.. i stedet for at springe en sikring og gå i sort over DSB’s forsøg på afvikling af togtrafikken, og den totalt manglende information om samme.. så sukker jeg dybt over dagens kaos på skinnerne,  propper hørebøfferne i ørene og lytter til DR’s skønne lydbøger. Jeg håber DSB løber tør for forsinkelser og aflysninger før jeg løber tør for lyd i ørene.. I dag stod jeg og ventede på et tog der ikke var annonceret som aflyst eller forsinket.. da tidspunktet for afgangen var overstået, uden skyggen af et tog, skiftede skærmen blot til næste tog, ingen forklarring af nogen art… Suk suk og atter suk.IMG_9381

6 kommentarer:

 1. ja suk jeg står også tit på Sorgenfri hvor togene ikke kommer man får ikke noget at vide...håber med min nye pc at jeg kan downloade nogle lydbøger til min ipod...Håber du kunne holde varmen...Knus til dig...

  SvarSlet
 2. Det er rart at kunne bevare det kølige overblik ;)

  SvarSlet
 3. Annemarie.. Jeg har downloadet mp3 filerne fra DR, dem får du over på din nye pc, når vi allegevel skal lave det andet.. :-)
  Så hvis din iPod kan afslpille mp3, og det er jeg ret sikker på den kan :-) så har du de første 4-5 bøger.. :-) Det må du da egentlig også kunne nu med din Mac..??
  Knus til dig.. :-)

  Helle.. Med sne og kulde er det ikke så svært i disse dage, og så har jeg opdaget, at det ikke ændrer en pind at jeg bliver hys.. :-)

  SvarSlet
 4. Godt du ikke står på peronnen og opfører en Bertel Haarder...hehe, det kan næppe betale sig....
  Nogle af lydbøgerne er jeg igang med at hente. Har en idé om at jeg kan høre dem i bilen (når de først er lagt over på en cd )....knus

  SvarSlet
 5. Jamen det er jo det, der er det allermest frustrerende: at man ikke kan gøre noget ved det...
  Tænk hvis man kunne sige til sig selv, at det også er ens egen skyld, og at man bare kan tage sig sammen, så kommer det i orden igen :-)

  Godt, man snart har hele tre fridage pga. julen...

  Søde små skovspurve ;-)

  SvarSlet
 6. Annette.. Det har jeg prøvet, det virker ikke.. og det gør det åbenbart heller ikke for Bertel.. :-)

  Ellen.. Hehe.. det er helt ligegyldigt hvad og hvordan man handler og flipper ud eller ikke flipper ud, det ændrer intet når man står der og venter.. Jeg går fra til juleferie på onsdag, og holder fri til mandag efter nytår.. Skal nok lige bruge nogle dage på at slippe den her forkølelse igen. :-)

  SvarSlet