17. december 2010

Glæder i kø…

Fuglene har fundet vores nye fodder bur..IMG_9443Jeg har været ude .. Rimfrost og sol gav gode billedmuligheder..IMG_9422P10102632 timers koncentreret shopping indsats = rødglødende plastickort og næsten alle julegaver i hus, jeg er lige så glad og tilfreds som denne skønne nisse :-) P1010268

8 kommentarer:

 1. hehe...herlig nisse, skjønner du er glad:)) Jeg skal ut å kjøpe den siste gaven imorgen, hvis den finnes!!
  Flotte bilder:)
  Nå er det fyr på peisen her, iskaldt ute.
  Klemmer til deg:)

  SvarSlet
 2. Hvor godt at de små fugle endelig fandt ud af det...Ja smukke billeder i frosten, og godt du blev færdig med gaverne...Puha det var da noget af en nisse, godt jeg ikke skal fodre den med risengrød...;-D..Knus til dig og en god fredag aften...

  SvarSlet
 3. Haha, ja, nissen ser meget veltilfreds ud :-) Dejligt at fuglene fandt din foderautomat, Inge! Jeg har også været ude at fotografere lidt i det omskiftelige vejr - både sol og rimtåge har vi haft.
  Klem og ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 4. Skøn trip trap nisse. Jeg støder jævnligt på en magen til her i århus. De er godt nok halvstore :P Skønne vinterbilleder. Hvor er det skønt du næsten har gaverne på plads :)

  SvarSlet
 5. Guri.. Håber du finder den sidste gave.. :-) her er det også bidende koldt og ild i brændeovnen.. Knus og en dejlig aften til dig.

  Annemarie.. Det er herligt, både med fugle og gaver.. jeg vil heller ikke fodre ham, han er stor.. :-) Knus og en dejlig fredag aften til jer også..

  Madame.. Det har været skønt fotovejr i dag, med mange flotte motiver.. Klem og en herlig aften til dig.

  Anette.. Så vidt jeg kan se, står han foran de fleste af de steder der også sælger trip trap.. jeg tænkte på dig da jeg så ham.. :-) du er jo meget glad for trip trap nisserne.

  SvarSlet
 6. stemninsfulde vinterbilleder. Det er godt at se at du passer fuglerne også :)

  SvarSlet
 7. Tak Lilli.. fuglene har det fint her i haven.. :-)

  SvarSlet