11. august 2011

The Bank og Themsen..

Vores valg af område i går, blev bestemt af frokost aftalen med Tina. IMG_0768Vi tog ind til The Bank og gik lidt rundt, ville have været på Dirty Dicks, men der var lukket, så vi hoppede på en bus til London Bridge og gik en tur langs Themsen forbi the Globe Theatre of Shakespeare. IMG_0785Gennem et marked med alverdens fødevarer IMG_0774og over Millenium Bridge tilbage til St. Paul’s CathedralIMG_0795P1060233hvor vi mødte den hovedløse mand..IMG_0800Sidst på eftermiddagen sejlede vi fra London Pier under Tower Bridge IMG_0830tilbage til Docklands og O2.

7 kommentarer:

 1. En masse dejlige steder I får set, håber at urolighederne har taget lidt af...Dejlige billeder..;-D knus og fortsat god dag..

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være en skøn ferie. Kunne lige bruge sådan en nu.

  Den hovedløse mand må have vakt opsigt !!

  SvarSlet
 3. En uge i London er alt for lidt, ikke? Men I er utrolig effektive, må jeg sige - jeg nyder alle de billeder og kan godt mærke på mig selv, at jeg savner London.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt at se dine billeder fra London! Og det ser ud til, at I har fint vejr - i modsætning til regnvejret her.

  Ha' en god aften, Inge, klem!

  SvarSlet
 5. Godt at gemalen tog kameraet lidt, så man kan se at du også holder ferie :-)

  Millenium bridge og Shakespeares teater vil jeg gerne se.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse I får oplevet :-)

  SvarSlet
 7. Annemarie.. Vi er også alle 4 enige om at vi har set og oplevet en utrolig masse.. Det har været en skøn ferie.. Knus

  Frøskuffen.. Han var så sjov :-)

  Ellen.. Næhhh det passer faktisk meget godt, der er meget at se og opleve og vi kunne da sagtens have fordybet os mere rundt omkring, men vi kommer tilbage.. og det gør du jo også jævnligt.. :-) Ellers må vi lave en pigetur til byen.

  Madame.. Vi har været usædvanlig heldige med vejret derovre.. Klem.

  Lene.. Ja jeg var sørme også med, både som deltager og fotograf. :-)

  Intetnyt.. Det gjorde vi helt sikkert. :-)

  SvarSlet