10. juni 2012

Blogtræf på Åsen..

Vi ville vise Annemarie og Jimmy Søderåsen i går, og da overleveren, kæreste og hund tilfældigvis var i samme i område, var det jo oplagt at forsøge at mødes et eller andet sted. Det blev hos Lotta på Åsen, hvor man får kaffe i små kobberkander og hjemmelavede vafler med syltetøj og flødeskum.. Det tager sin tid at få serveret, men det var værd at vente på. IMG_1082Efter et par ture op og ned af nogle smalle skovveje, fandt vi et fantastisk moseområde, hvor der er lagt mange kilometer træplanke stier ud i mosen.. så man kan komme nogenlunde tørskoede rundt i området, det er altså ret genialt, bortset fra at den rute vi valgte var under reparation, og plankerne var fjernet et stykke ude.. Vi må tilbage når der bliver lagt nye planker ud. IMG_1098Vi fandt også et offentligt tilgængeligt fugletårn, og de fleste af os klatrede op for at se det hele lidt fra oven.

Halvt oppe i tårnet var vi på højde med de fleste trætoppe.IMG_1109Helt oppe var vi over toppene..  IMG_1106og der var langt ned.. IMG_1107men pyt, når man har det rigtige fodtøj på, er det ikke noget problem at komme både op og ned.. ;-)

22 kommentarer:

 1. Hej I to, tusinde tak for en hyggelig weekend, god mad og nogle gode ture, det var imponerende at du kunne klatre i de sko, jeg er forresten stadig øm i mine lår efter den klatretur, jeg er vist ikke god form lige nu..;-D Det var et smukt område Overleveren havde fundet til os, det kunne være et godt sted til endnu et blogtræf når de får fornyet plankerne...Og stort tillykke med dit macro-objektiv, håber du får masser af tid og lejligheder til at bruge det..Knus til dig og Hasse..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde, det var dejligt at have jer med i skoven igen. Jeg kan heldigvis ikke mærke noget i mine ben, tror de mange daglige trapper i Kvæsthuset giver god basis for stigeklatring.. :-) Ja vi må derover igen, når plankerne bliver lagt på plads.. Knus til jer begge :-)

   Slet
 2. Jeg ville ikke turde klatre der op iført sandaler og da slet ikke sådan nogen som dem du futtede rundt i. Dét måtte jeg jo altså ha et billede af.
  Tak for i går til jer begge - det var smadderhyggeligt. Og vi kom godt hjem med en meget træt hund, der heller ikke i dag har gidet ret meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo dem jeg havde på, bare tæer på den stige syntes jeg ikke var et hit.. :-) og jeg syntes de var helt OK at kravle både op og ned med..
   Selv tak, og tak for at vise os den flotte mose. Jeg forstår nu godt hunden er træt, der var meget at holde øje med hele tiden, og det er hårdt arbejde at holde flokken samlet. :-)

   Slet
 3. Skønne billeder fra jeres tur. God søndag aften.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Annette, og i lige måde hos dig.

   Slet
 4. Sikke nogle spændende oplevelser, I har haft! Så I nogen fugle oppe fra fugletårnet?
  Klem og god søndag aften hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. godt spørgsmål Madame, jeg tror vi alle var så optaget af hvor højt oppe vi var og af den flotte udsigt, så vi helt glemte at kigge efter fuglene. :-)

   Slet
 5. Dejlig dag og dejlige billeder :-)

  SvarSlet
 6. Der ser skønt ud - og vejret ser langt bedre ud end i Midtjylland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi var ret heldige med vejret. :-) Fik kun en bitte smule regn i nat :-)

   Slet
 7. Det lyder som en skøn dag - dejlige billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, det var en rigtig god dag. :-)

   Slet
 8. Det må vi vist lige have en lidt mere detaljeret vejbeskrivelse til - der ser dejligt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh det er meget nemt at finde, man skal dreje ved det røde hus, der nu er malet gråt.. :-) Altså efter at man har indtaget kaffe og vafler v. Lotta.. :-)

   Slet
 9. Jamen er det ikke bare så skønt at møde nogle af sine medbloggere IRL? Nu har jeg gennem snart et års tid haft lejlighed til at møde Ellen og John, og jeg glæder mig hver gang over, at det er muligt at lære hinanden at kende i blogland og så efterfølgende at lære hinanden at kende IRL. Det ser ud til, at I har haft en skøn tur alle sammen! Dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo blogverdenen medfører mange glæder og er også ind i mellem med til at give nye og gode venner.

   Slet
 10. Sikke nogen dejlige billeder. Jeg tror måske, at jeg skal ønske mig et par klatresandaler, for jeg har tit stået og ventet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må have fat i sådan et par klatresandaler Susanne.. Men det er nok en god ide at øve sig lidt på noget der ikke er særlig højt i første omgang. :-)

   Slet
 11. Det er et dejligt område, Söderåsen. Jeg mindes en dejlig tur jeg var på med for et par måneder siden. Men den historie er min nye blog Anitas Fotoblog.
  Söder åsen er en naturperle man kan vende tilbage til igen og igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder også meget af Søderåsen, og kommer der af og til.. :-)

   Slet