24. juni 2012

Regnvejrslopper..

Dagen er startet tidligt her i huset, Louise og jeg har været på loppemarkeder.. Anders har sovet og Emil har hygget med sin elskede “barbar”.. IMG_1611

Vi startede loppeturen i Lyngby, hvor vi kom igennem uden regntøj og gummistøvler, og hvor vi fandt rigtig gode ting. En fin løbecykel til Emil, og en ny høj stol, den gamle er ved at være for stram og for lille til ham. Jeg var super heldig at finde en god Stokke – Trip-trap stol med bøjle og babypolstring til kun 250 kr.. Det er et rigtig godt køb, jeg har spurgt på flere, hvor prisen var fra 500 og op, alt efter hvor god stand stolen var i. P1020440

Fra Lyngby kørte vi videre til Holte, hvor regnen indhentede os.. P1020437En del sælgere havde givet op, pakket sammen og var kørt hjem, men flere havde forudset regnen, og allieret sig med pavilloner, parasoller og store stykker plastik. P1020436

I dag hyggede vi os også med at købe pigetøj. Vi skal være sammen med Maja og Erik og deres lille Caroline i næste weekend, og så var det jo oplagt at rode lidt i de lyserøde og lilla bunker.. :-) P1020442Formiddagens sidste stop blev gjort bag stationen i Charlottenlund, hvor Gentofte loppemarked holder til. Der er rigtig meget tøj på det marked, men af en eller anden grund, er priserne højere end i Lyngby og Holte, og det er bestemt ikke fordi, det er bedre eller dyrere mærker, nærmest tvært imod.. Vi fandt ikke noget vi ikke kunne leve uden, og nøjedes med at glæde os over alle de gode fund vi havde gjort lidt tidligere på dagen.

14 kommentarer:

 1. Her har regnen også fået fat. I har da nået lidt forskelligt ikke bare i dag, men også mens vejret var godt :-)
  Løbecyklen og stolen ser helt nye ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. De ser fine ud begge to, men man kan sagtens se begge dele er brugt, men også at der er passet OK på dem.. Og Emil er præcis lige lykkelig for cyklen, om den er ny eller brugt. :-)

   Slet
 2. Fine ting I har fundet, og godt I slap for regnen i Lyngby..Skønt billede af farfar og Emil..;-D knus og god søndag aften til jer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var også rigtig godt tilfredse med indkøbene, men ikke specielt tilfredse med vejret.. Tak i lige måde til jer. :-)

   Slet
 3. At gå i byen og loppe
  er en billig form for at shoppe.

  SvarSlet
 4. Hvorfor har I ikke sagt det??? I kunne da have fået vores triptrap!
  Men ellers masser af gode ting I fandt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste ikke I havde sådan en stående, som ikke bliver brugt mere.. :-)

   Slet
 5. Lopper er gode!
  jeg fandt GULD i vores lokale - super smart og næsten nyt modetøj til ingen penge - det er pigerne som er glade!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også efterhånden lært at lopper er gode.. og det er så fedt når man finder gode ting som kan bruges.

   Slet
 6. Sikke nogle fine køb du har gjort - tillykke! Jeg må prøve loppemarkedet i Lyngby. Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja du skulle køre til Lyngby en søndag morgen, som alle andre steder er det en fordel at være der tidligt.

   Slet
 7. Stokke-stolen kan Emil have, til han er pre-teenager (taler af efaring...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den kan vokse sammen med ham, det var derfor jeg ville have den stol. :-)

   Slet