29. juni 2012

Under opbygning..

De første gæster har slået sig ned ved indgangen til Camping Øst, musikken er høj og de venter.. IMG_0628på at festivalen åbner her på torsdag.. IMG_0638Der bliver sat mange mange kilometer hegn op langs vejene rundt omkring festival området IMG_0625Her er stadig rent og rydeligt..IMG_0627IMG_0631men det fortsætter ikke.. om 1½ uge kan man nyde dette syn.. :-)

18 kommentarer:

 1. Billedet på dit link til efter en Roskilde festival er meget talende - jeg er villig til at betale en del for ikke at skulle med ;-)
  Klem og god fredag til dig!

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke kønt når de unge tager herfra.. Men de har haft det sjovt mens det stod på.. :-)

  SvarSlet
 3. Undlader at trykke på linket, tror næsten jeg kender indholdet med billeder af landets fladeste og største losseplads målt i udstrækning... Men pænt ser det jo ud.. Endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er desværre en stor losseplads, synes det er besynderligt at de unge mennesker, som ofte er meget optaget af miljø, efterlader sådan en svinesti.

   Slet
 4. I morgen er det min datter som står der! Hun kommer sammen med en flok veninder. Jeg mener de er der gratis mod at de arbejder nogle timer dagligt for en velgørenheds organisation. Samle flasker og sådan noget tror jeg.

  God weekend...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber hun får en skøn festival, der er ca. 25000 frivillige hjælpere som får armbånd for at lægge 30 timers arbejde i festival perioden.
   Kunne du ikke bede hende huske at tage alt sit grej med hjem, når hun rejser.. Og få venner og veninderne til at gøre det samme.. Det ville være en god begyndelse. :-)

   Slet
 5. Jeg nøjes med at se "før"billederne :)

  SvarSlet
 6. En på alle måder imponerende festival. Imponerende organisation, imponerende antal mennesker og imponerende mængder affald, der efterlades. Også lidt imponerende, at de såkaldt unge mennesker har råd til bare at rejse sig op og gå efterladende sig telte, soveposer etc etc. 'Næh, dengang jeg var ung' ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fantastisk festival som jeg har deltaget i masser af gange, både med købebillet og som medarbejder.
   Jeg undrer mig også, specielt når jeg ser hvad det er de efterlader, meget af det fejler ikke noget.. Altså de år hvor det hele ikke er druknet i mudder og regn. :-)

   Slet
 7. Jeg kender en der glæder sig og klar i morgen tidlig...;-D knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tænkte jeg nok Annemarie..:-) Kunne du ikke også få ham til at tage sit grej med hjem igen, og samtidig få alle i hans lejr til at gøre det samme.. Lidt har også ret. :-)

   Slet
 8. Erindring:
  Jeg var til R.F. i 70'erne. PÅ et tidspunkt besøgte jeg et pissoir. Stillede mig ved siden af en jævnaldrende fyr, som slet ikke passede ind i billedet: Maskinklip, ruskindsjakke, grå flannelsbukser og højglanspolerede sorte sko.
  Jeg vendte tilbage fem minutter senere. Han stod der stadig.
  Så stod jeg ved siden af: "Sig mig, har du noget hash eller sådan noget!" Han nærmest hvæsede: "SELVFØLGELIG HAR JEG IKKE DET!!!" - "Det var da godt!" fortsatte jeg. "For jeg har hørt, at der er civilt politi herinde!" Fyren blev ildrød i hovedet og strøg ud, han lynede forresten ikke op, for han havde ikke lynet ned og noget fremme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. i dag går politiet rundt derude i uniform, og snakker og hygger med deltagerne. De civilklædte er klædt præcis som festivalfolket, de skiller sig ikke specielt ud mere... :-)

   Slet
 9. Det var godt nok lang tid at komme i forvejen men det er vel en slags lang ferie. Håber at de får godt vejr!!! I skal ikke med? ;-) Knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt sikkert ferie for de unge.. Jeg håber også sommeren rammer Roskilde den næste uges tid.

   Slet
 10. Ja. Det er jo nu. Og så ser jeg stort set ikke min mand i en uges tid.
  Altså ikke fordi han deltager :-D

  Du havde en god pointe med de 'miljøbevidste' unge. Det er også meget lettere for dem at være forargede over andre miljøsvin end at feje for egen dør. Sådan rent bogstaveligt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det bliver en god festival for alle.. også for John.. :-)
   Det er vist noget med moral og dobbelt moral, tror jeg..

   Slet