29. juli 2012

3 fridage går hurtigt..

IMG_2898når man er i godt selskab.. Og det har vi været siden torsdag eftermiddag, hvor vi kørte til Hornbæk, for at være sammen med Emil, Louise og Anders i sommerhuset. IMG_2940IMG_2861Aftenisen blev nydt i solnedgangen.. Emil skulle egentlig sove, men da han opdagede at turen gik til vand og is hus, udsatte han sin nattesøvn et par timer. IMG_2860Fredag eftermiddag kørte vi hjem for at hente Bumle og fortsatte til Sverige, hvor de godeste venner havde meldt deres ankomst.

IMG_2825IMG_2818

Jeg tog selvfølgelig en masse Emil-billeder i Hornbæk, men resten af weekenden holdt kameraet fuldstændig fri. Jeg tror det er første gang vi har været deroppe i skoven, uden at jeg har taget et eneste billede. Der var endda nok at tage billeder af.. Grill og hygge på terrassen, både fredag og lørdag aften, hvor Hasse og Peter tryllede den lækreste mad frem, mens Lisette og jeg beundrede deres flid og evner.. :-) En mega-varm og skøn golfrunde på Bosjø lørdag kunne også sagtens ha’ trukket et par billeder, men kameraet blev i tasken, jeg har holdt weekendfri fra både blog og kamera.

17 kommentarer:

 1. En sjældenhed fra din side - alt holde sig billedfri, mener jeg, men alt kan jo lade sig gøre - havde du slet ikke abstinenssymptomer? :-)

  Det dér solnedgangsbillede er godt nok godt! Med fugl og par og det hele.

  Var det virkelig så varmt i jeres område i lørdags? Jeg nåede kun lige på svampejagt, inden det begyndte at regne. Men okay ... det var nok mere vådt end koldt, når jeg tænker over det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjældent det sker, og jeg havde ingen abstinenser.. :-)

   Tak, synes også selv det er ramt ret godt.

   Ja det var det, vi spillede en runde golf på Bosjø, i bagende varme og sol.. vi var fuldstændig gennemkogte efter 4 timer på banen. I løbet af aftenen kom vinden og en anelse kølighed plus lidt smuskregn.. I dag var temperaturen faldet 10 grader, det føltes faktisk super dejligt.. :-) Men det må du altså ikke fortælle nogen at jeg har sagt eller tænkt.. ;-)

   Slet
 2. Sikke en god idé at holde weekendfri fra både blog og kamera, Inge, og det er nogle skønne billeder, du viser her.

  Klem og en god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame.. Det var ikke meningen, men det var sådan det endte, timerne var fyldt godt op med alt muligt andet.. :-)

   Slet
 3. Nogle dejlige dage, og skønne solnedgange. To ting vi også har nydt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt.. og rigtig sommer.. :-)

   Slet
 4. Men billeder af Emil blev det dog til ;-) Skønt billede af de to vandpjaskende mænner. Og ja, som Ellen skriver, det solnedgangsbillede er godt nok flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Billeder af Emil bliver det ofte til.. :-) Når han er i nærheden er fotolysten heldigvis som regel intakt..

   Slet
 5. Så flotte bilder ... og så skjønn lille Emil er! Godt at du kan ta deg helt fri og la foto og blogg ligge i fred. Har det også slik noen ganger. Må bare bort litt så jeg ikke skal tro at det er kamera og PC som eier meg :o)

  Ønsker deg deilige dager og fortsatt god sommer!

  Ireneklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Irene.. Nogle gange er fotolysten ikke ret stor, og så skal man vist bare lade være.. Det gjorde jeg her i weekenden. :-)

   Slet
 6. Skønne billeder af Emil, selvfølgelig skal han ikke sove når der er aftenhygge og is i farvandet...Engang imellem er det dejligt at holde blog- og kamerafri, der er jo også andet i livet, bl.a. gode venner, golf og grillhygge..;-D knus og god dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej han skal selvfølgelig være med når der sker noget, og han sov meget villigt da vi kom hjem, så det giver ingen problemer at trække hans sengetid lidt.. :-)

   Slet
 7. Selvfølgelig skal drengen ikke sove, når der lurer is forude. Det er sundt at holde fri fra teknikken en gang imellem. Tror jeg nok :-) God dag til dig Inge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror såmænd også det er OK at give slip ind i mellem.. og trække stikket ud. God dag til dig Susanne.

   Slet
 8. Måske havde dit kamera også brug for et par fridage :-D
  Øverste foto af Emil er en ægte perle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det havde det måske.. :-).. Tak jeg synes også det blev rigtig godt..

   Slet
 9. Så vackra bilder, doftar sommar :)

  SvarSlet