20. juli 2012

Havneturen..

I morges valgte jeg turen langs havnen. Når det ikke blæser alt for voldsomt fra nord, er det den tur jeg holder mest af. Fra Tietgensbroen cykler jeg til højre ned af Bernstorffsgade, i dag droppede jeg cykelstien det første stykke og kørte helt ned på havnepromenaden.. P1020533Her er jeg lige kommet bag om Hotel Marriott, og er på vej hen mod et af Nykredits kontorhuse, som man også kan komme på vandsiden af.. P1020534Der er ingen lyskryds at stoppe ved, så alle billeder er taget mens jeg cykler, belægningen er ikke særlig fotovenlig, og det lykkedes mig også at få drejet på kameraets programhjul, så billedernes kvalitet og skarphed taler vi slet ikke om.. :-)

Under Langebro er jeg nødt til at finde ud på cykelstien igen.. P1020537for at komme under Diamantens bro over Christians Brygge.. P1020538Kort efter Knippelsbro drejer jeg til højre af Havnegade, hvor den nye flotte aktivitets havnepromenade er blevet færdig. P1020542De små mørke firkanter ca. midt i billedet er små trampoliner. Der er ikke mange som hopper i dem så tidligt om morgenen, men når jeg cykler den anden vej om eftermiddagen, er der meget aktivitet i og omkring dem. P1020543Nyhavn dukker hurtigt op, og inden jeg ser mig om er jeg inde i gården, og en ny arbejdsdag truer.. P1020552

Tak fordi du fulgte med på turen, det er altid hyggeligt med selskab.. :-)

14 kommentarer:

 1. Jamen det er da hyggeligt :-)
  Du har fået taget lige så mørke billeder som jeg har i dag ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige læst dit indlæg.. føj for en forskrækkelse. Vejret var slet ikke så ringe, men jeg havde fået skubbet til programvælgeren, så den stod helt forkert.. :-) Det hele foregår jo med en hånd og med fart på cyklen. :-)

   Slet
 2. Det er også hyggeligt at være med på en guidet tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tag cyklen med toget til København en dag Pia, så kan vi to cykle en tur rundt og fare vild i byen :-)

   Slet
  2. Mig med tog? Er du gal, det kan da kun gå galt :-) Men det andet vil jeg meget gerne være med til, så det er noteret :-)

   Slet
  3. Nej da Pia, du kan sagtens finde ud af køre med tog.. ;-) Du skal bare stige ombord et eller andet sted nede hos jer, og blive i toget til de siger Københavns Hovedbanegård, så står jeg klar og venter.. :-)

   Slet
 3. Tak for turen, jeg vil gerne cykle sammen med dig, men mine børn siger, jeg ikke må cykle i Kbh, de mener at jeg kommer galt af sted. Hvad bilder de sig ind! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvad bilder de sig ind.. ;-) Cykler de ikke selv i København..??
   Man skal da passe lidt på, men så er det altså heller ikke værre.. :-) Jeg vil også gerne cykle en tur i København sammen med dig.

   Slet
 4. Jeg var da bare glad for at du tog mig med. Tak for turen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Susanne, jeg er glad for at du tog med på turen.

   Slet
 5. Dejlig tur i mit gamle kvarter, selvom det har forandret sig utroligt meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke du har set det siden 84, så er der sket nogle ændringer.. :-) Alle de store både er bl.a. væk.

   Slet
 6. Dejligt at blive holdt lidt ajour med hvordan der ser ud i hovedstaden når man ikke kommer der så tit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du følger med Jønne.. :-)

   Slet