4. juli 2014

Strand-eftermiddag..

IMG_1277Vigen strandpark lagde græs, sand og vand til et par timers strandliv i eftermiddags. IMG_1213IMG_1239IMG_1254IMG_1259IMG_1233Sofie fortsatte vandpjaskeriet på terrassen i Himmelev. IMG_1289Egentlig skulle jeg først gå fra til ferie i dag, men jeg tog forskud på glæderne og er startet min ferie med en skøn fridag.. :-)

8 kommentarer:

 1. Sådan! Starter med en ekstra fridag og slutter vel så formentlig ferien med et par fridage til at lade op i, så du kan klare arbejdsdagene igen? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja gid det var så vel, men nej, jeg går lige på og hårdt mandag efter ferien.. :-)

   Slet
 2. Hvor har I hygget jer i det dejlige vejr - smukke billeder! Her blev dagen brugt på at klippe 33 meter hæk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig eftermiddag, uha jeg bliver så glad for at jeg ikke har hæk mere, når jeg læser din kommentar Madame. :-)

   Slet
 3. God ide at komme langsomt ned i gear og vejret var perfekt til strandtur

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret var helt perfekt til strandturen.. :-)

   Slet
 4. En ekstra fridag er altid godt, især når den bruges på stranden. Herlige billeder som altid.
  Jeg har været lidt tilbage og nydt Emil samt hans fascination af alt med hestekræfter. Lige præcis som en dreng skal være, den skønne knægt.
  Havde jeg nu været lidt kvikkere mht. bloggeriet, så ville jeg have vidst noget før, at I kom til Holland. Pokkers også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Annette, det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger Holland, vi nåede jo aldrig længere sydpå end Gouda denne gang.

   Slet