3. august 2014

Ståtækt idyl med fantastisk udsigt..

Vi kørte en tur ned til Præstø fjord i går, Ellen og John har overtaget deres stråtækte drøm. Vi havde været med forbi tidligere og set herligheden udefra vejen, men i går fik vi en guidet tur rundt i både hus og have.  IMG_2080Holddaop for et skønt sted. Som Ellen ganske rigtigt selv siger, så kræver haven en kærlig og hård beskærer-hånd, men de to ihærdige mennesker er allerede i fuld gang. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig til at følge Den Stråtæktes udvikling til en endnu smukkere svane.. :-) IMG_2083IMG_2085IMG_2090IMG_2086IMG_2094IMG_2093IMG_2084Stort tillykke til jer begge med dette pragtfulde sted.

13 kommentarer:

 1. Skønne billeder og jeg glæder mig til at følge skønhedsprocessen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et meget fotogent sted, ja vi glæder os til at følge den process. :-)

   Slet
 2. Før Ellen og John købte det, var det et hus vi havde lagt mærke til, når vi færdes på de kanter. Efterfølgende har vi været forbi et par gange, så vi har også set at der ligger meget arbejde til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er helt sikkert en del arbejde, men der er også rigtig gode muligheder i det smukke sted, og kender jeg dem ret, så bliver det godt. :-)

   Slet
 3. Det bliver da helt fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det allerede og det bliver ikke ringere af lidt beskæring hist og pist. :-)

   Slet
 4. Tak for alle de pæne ord om vores nye, gamle 'slot' :-) Tidslerne og den store, krybende ene på billede 1 er næsten væk nu ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme.. Det bliver en super plads deroppe når ene og tidsler er væk, der er jo frit udsyn over fjorden. :-)

   Slet
 5. Velbekomme Hanne, ja der er en del arbejde, men jeg er sikker på de nok skal få styr på herligheden. :-)

  SvarSlet
 6. Det glimrende princip Handling slår alt, synes at komme fint til udtryk her. Bortset fra det, troede jeg der var indlagt vand, men jeg ser de har udlagt vand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. udlagt vand, ja det kan man vist roligt sige de har fået. :-)

   Slet
 7. Det ser ud til at være helt fantastisk! Og der er vist fast arbejde til dem i lange tider ;-) Men de er jo ikke bange for at tage fat og jeg er sikker på de får et rent paradis ud af anstrengelserne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fast arbejde at købe et gammelt hus, men de skal nok få noget rigtig godt ud af det.

   Slet