9. oktober 2015

Blandede bolsjer fra sommerferien..

Uhhh hvor er det længe siden jeg havde sommerferie, det er kun når jeg ser billeder, jeg kan huske hvordan det er at have FERIE.. Noget med lange lyse dage, noget med at vågne uden vækkeur, noget med at have fri mange dage i træk, noget med IKKE at skulle med et overfyldt tog til København kl. kvalme tidligt.

Her er nogle billeder fra sommerferien, jeg tror ikke jeg tidligere har delt dem med jer– hvis jeg har, så bær over med en ældre feriehungrende dame.. :-) IMG_8063I Aarhus boede vi på 9. etage på Hotel Atlantic, vi havde en fantastisk udsigt over Aarhus havn og Aarhus’ nye flotte centralbibliotek DOKK1.IMG_7972Indenfor er der Borgerservice og bibliotek, under DOKK1 er der parkering og togstation, og på dækket rundt om biblioteket er der flere spændende legeområder for børn og barnlige sjæle.. Europaplads og frilægning af åen var ikke helt færdiggjort, da vi var der, men jeg gætter på at området snart er helt klar.IMG_7963IMG_7965Solnedgang i Aarhus.. IMG_7977IMG_7976og ditto ved Øresund.. IMG_7833IMG_7838IMG_7880IMG_7886og til sidst en par-selfie fra Sebber Kloster golfbane.. fra dengang hvor vi spillede golf i sol og varme. IMG_6171Jeg startede dette indlæg med.. “uhhhh hvor er det længe siden jeg har haft ferie..” så jeg kan jo slutte det med.. “JUBIIIIII… Der er 11 dage til min næste ferie” – 2 uger i det sydlige Spanien, 2 uger med gode venner og golf, 2 uger med masser af alt det jeg holder så meget af. Det gider jeg rigtig godt.. :-)

Kan I have en rigtig dejlig weekend.

9 kommentarer:

 1. Det er da godt du har mindet dig om, hvordan det er at have ferie. Af hensyn til forventningens glæde. God ferie om et par uger. Det er snart længe siden jeg har været i Århus. Har i dag bemærket at AROS har noget så fint som en food hall, hvori man kan få serveret Småoplevelser og foretage et eller andet der kaldes social dining. Det lyder indviklet, men jeg vil nu gerne se Monet m.fl. udstillingen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det trængte jeg lige til at blive mindet om.. :-)
   Det er et par år siden jeg var på Aros, dengang var det Edward Munch udstillingen der trak os derind. :-) Mon ikke social dining bare er noget med lange borde, hvor man sætter sig sammen med folk man ikke kender på forhånd.

   Slet
 2. Jeg tror sørme du har en svaghed for sol og golf ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror sørme du har ret Ditte.. Du er skarp.. :-)

   Slet
 3. Ferieminder er bare dejlige. Og Aarhus er en dejlig by - vi tog en enkelt overnatning i foråret, og vi skal helt sikkert derover igen. Engang. Snart.
  Og god "forsinket" efterårsferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er, vi er også glade for Aarhus og snupper helt sikkert et par dage derovre igen.. :-)
   Tak.

   Slet
 4. Ferier er det, der gør det værd at arbejde, har jeg altid syntes ... jeg har altid elsket mine af slagsen, og selv om jeg ikke arbejder mere, bliver der stadig skelnet mellem ferie og ikke-ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ferier og weekends er ikke den ringeste opfindelse der er gjort.. :-)

   Slet
 5. Ja det har du ret i Hanne.

  Jeg glæder mig til at komme ned i lidt varmere klima, synes godt nok det er blevet køligt herhjemme.

  Tak.

  SvarSlet