5. oktober 2015

Jeg håber flagene vajer over..

de danske golfklubber i dag. Thorbjørn Olesen vandt en stor og flot sejr i går i Skotland.

Før søndagens sejr var Thorbjørn nr. 124 på Race to Dubai ranglisten og risikoen for at miste Europa Tour kortet var overhængende, men med en førstepræmie på 5,28 mio kroner rykker Thorbjørn op omkring top-25 på ranglisten, og han har sikret sit tour kort til næste år. Sådan er golf heldigvis også.. :-)

Hans sejr fik mig til at tænke på den sidste uge af vores sommerferie. Vi var i Himmerland, hvor vi fulgte de danske Europa Tour spillere under Made in Denmark. Det var en fantastisk uge i noget af det flotteste sommervejr man kan ønske sig. Vi så en masse god golf, og vi spillede nogle fantastiske baner deroppe i det smukke Himmerland. kendisser2Om tirsdagen var der ProAm, hvor  Kronprinsen spillede på hold med Tom Kristensen, Thomas Bjørn og Lars Larsens søn – Holdnavnet var 2 konger og 2 kronprinser.. :-) IMG_8244Made in Denmark logo.. IMG_8085Søren Kjeldsen, Brian Madsen, Lars Christiansen og Peter Schmeichel.. Kendisser1Thorbjørn Olesen med sin caddy under MID. P1020354

12 kommentarer:

 1. Dejligt vejr I havde. Skulle jeg spille golf, skulle hullerne nok være større.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de også på nogle at de korte træningsbaner Eric.. :-)

   Slet
 2. Fedt navn til det hold. Det kunne absolut ikke have heddet andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, sidste år spillede Lars Larsen selv med, holdet hed da 3 konger og 1 kronprins.. :-)

   Slet
 3. Skønne sommerbilleder og mon ikke du snupper en golfferie, når vinteren banker på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, jo det gør vi da, vi snupper de sidste par uger af oktober i Spanien, så det varer ikke så længe før vi flyver til de varme lande. :-)

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå folk ser glade ud. Mest fordi vejret er godt, men også fordi nogle har folk til det grove slæbearbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er nogle få der har folk til at slæbe.. Det har vi desværre ikke, vi må selv transportere grejet rundt på banen. :-)

   Slet
 5. Det var vist dejlige dage for golffolket :-) Og du har virkelig haft gang i det royale zoom. Skulle du en gang overveje et karriereskift, kan du da altid overveje at blive paparazzi ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et godt sted og en god uge at være golfer i.. :-)
   Jeg har ikke skarpe nok savklinger på albuerne til at klare mig som paparazzi fotograf.. :-)

   Slet
 6. En af vores vandrevenner postede også helt vildt på Facebook, da han var samme sted i sommer. Det må have været herligt at være med til, hvis man er vild med golf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en kæmpe oplevelse at være midt i det cirkus, men man skal kunne lide golf.. :-)

   Slet