8. februar 2011

Never ever..

..har jeg oplevet noget lignende i mine 15 år som DSB pendler. Jeg har brugt det meste af formiddagen på at komme fra Roskilde station til Hovedbanegården. 3 timers rejsetid på den strækning synes jeg er lige i overkanten. :-(Billeder fra PDA 0245 regionaltoge blev tømt på Glostrup station, vi blev bedt om at gå over og tage det næste S-tog.. hvor der også var aflysninger og uregelmæssigheder. Efter tømning af 3 tog, var der ikke plads til flere mennesker på S-togs perronen.. Der var ingen plads i de få S-tog der kom.. frustrationen bredte sig lynhurtigt. Informationen på Glostrup station var ikke eksisterende.. Efter tømning af regional togene lukkede dørene og togene fortsatte mod København… !!!!

9 kommentarer:

 1. Og selvom jeg sidder og lytter til P4 kan jeg ikke engang bidrage med hvad der eventuelt er galt. INTET er der blevet sagt.
  Og så kan jeg iøvrigt godt forstå at du skumler...grrrrr....du kunne jo have cyklet hele vejen ind på den halve tid. Forhåbentlig bliver resten af dagen ok...

  SvarSlet
 2. GRRRRRRR...så typisk med manglende information, det er næsten det værste...Håber du få en god dag trods alt...Knus til dig..

  SvarSlet
 3. Annette..P4 har ellers været vores livline her i formiddag.. De orienterede bedre end DSB, ja jeg skulle ha' taget cyklen herind..

  Annemarie.. Det er den manglende information der udløser de værste frustrationer.. Dagen kan kun blive bedre.. :-) Knus til dig.

  SvarSlet
 4. Jamen, det var da frygteligt, Inge - og helt urimeligt at der ikke var informationer til jer!
  Hvor mange kilometer er der at cykle ... ;)
  Klem til dig!

  SvarSlet
 5. Madame.. Det med at cykle er kun en teoretisk mulighed.. Godt nok kan jeg lide at cykle, men ikke 35 km morgen og aften.. :-)
  Klem til dig.

  SvarSlet
 6. Øv for den da...
  Jeg møder så tidligt, at det vist ikke rigtig var blevet et problem endnu, da jeg satte bilen, men på vejen hjem spekulerede jeg på, om der mon overhovedet var nogen tog, der kørte!
  Kom du ordentligt hjem igen, eller var der en flink mand, der hentede dig?

  SvarSlet
 7. Ja ja.. på vej hjem gik det fint, der var en række aflyste tog, men dem der kørte kom fint igennem.. :-) den flinke mand slap for en tur til København.. :-))

  SvarSlet
 8. Detta känner jag igen. Aldrig tidigare har vi haft så mycket problem med tågen som detta år

  SvarSlet
 9. Chris.. Nej det har ikke været godt at være pendler i denne vinter

  SvarSlet