26. februar 2011

Vest, Øst eller Nord..

3 sedler, Hasse trækker, der stod N for nord..P1020974Vi endte i Osby og så et skilt der viste mod Brio Lekoseum. Som de store legebørn vi er og med vores 2 måneder gamle status som bedsteforældre, måtte vi simpelthen se hvad det var. P1020850Vi var tæt på at vende om, da vi skulle give 50,- sv.kr pr. hoved for at komme ind… Men for pokker det var da godt vi betalte.. P1020973Det ene jubel suk efter det andet.. sådan en har jeg haft.. nej se lige den der, Brio legetøj i alle afskygninger..P1020858De skønneste dukkehuse, med både Svanen og ÆggetP1020853Der var Barbie dukker, jeg tror såmænd fra første til sidste modelP1020962og Märklin togP1020935Gæt engang hvem der skal lege med Brio hjemme hos farmor og farfar.. :-)P1030012Når Emil bliver lidt ældre skal han med til Osby og Brio Lekoseum, så kan vi med god samvittighed sætt os ved det store legebord sammen med ham.P1020856..og så har jeg slet ikke vist billeder fra “Tomtens værksted”, det må blive anden gang.

11 kommentarer:

 1. Brio er fantastisk legetøj..jeg var så heldig, da jeg var på barsel med Jeppe for 19 år siden, at få fingrene i en kæmpe kasse med brio tog skinner for næsten ingen penge...den kasse ligger nu i kælderen og venter på eventuelle børnebørn..bliver taget frem når her er besøg af småfolk...det legetøj holder stadig :D

  SvarSlet
 2. hihi, jeg gad godt at se jer to...Jeg tror Josefine fik lidt brio-togsæt jeg havde gemt fra de var små...Det er også dejligt legetøj...;-D herlige billeder...

  SvarSlet
 3. Yeah endnu en grund til at glæde sig til børnebørnene kommer:-) Oppe på loftet står der lego i læssevis, Brio dukke hus, barbie i alle afskygninger, turtles osv osv
  Det bliver så skægt :-)

  SvarSlet
 4. Anne.. uhhh sådan en kasse ville jeg sørme gerne have fingrene i.. det er så godt legetøj, sammen med Lego og Duplo. Du kan godt glæde dig til børnebørnene indfinder sig, det er fantastisk.. :-)

  Annemarie.. Vi har desværre ikke noget legetøj derhjemme, det er vi nu ved at ændre på.. :-)

  Lene.. Desværre er alt legetøj i Bymarken forsvundet Det ville have været dejligt at have et par kasser stående, men det er vi nu ved at råde bod på.. Der skal nok dukke både Lego og Duplo op også.. :-) Det bliver så skægt at lege med togbaner og lego igen..

  SvarSlet
 5. hehe:))) Kjenner igjen dette:) Brio er jo kjempebra leker:) Jeg har tatt vare på masse fra ungene var små, Gubben likeså. SÅ vi har endel. Trine`s gamle dukkevogn har vi også, like fin:) Tobias bryr seg ikk eom den...enda:)
  Ha en fin kveld, klemmer fra meg:)

  SvarSlet
 6. Guri... Selv om det gamle legetøj fylder en del, er det godt at have når der kommer børnebørn... Måske kommer der en lille pige engang, der vil køre med dukkevognen..
  Nyd jeres aften.. klem fra mig.. :-)

  SvarSlet
 7. I kan da vist nærmest ikke vente, til Emil bliver gammel nok, hva' ;-).

  I øvrigt er dine billeder ren nostalgi for mig - min søster og jeg havde også en Brio-togbane. Dengang i forrige årtusinde.

  SvarSlet
 8. Hihi.. Bente.. nej det kan vi vist ikke rigtig skjule.. :-) Håber I har gemt jeres Brio-togbane til kommende generationer.. :-)

  SvarSlet
 9. Kan tenke at dere hadde det gøy, ja, det ser ut som et eldorado, for både voksne og barn!
  Vi har Lego, i kilovis på loftet, vår sønn elsket det. Brio og Duplo finns det og, og jeg har Barbie fra jeg var liten! Man blir nostalgisk av mindre :-)
  Tusen takk for din fine kommentar hos meg i dag. Vi koser oss masse, og det sies jo at man blir forelsket i sine nyfødte barn, men det blir man sannelig i sine barnebarn og! Riktig god søndag, og varme klemmer tilbake til deg :-)

  SvarSlet
 10. Jeg kender ikke meget til Brio, men skal da love for at mulighederne er mange. Der er til stadighed familier, som sanerer på loft eller i kælder, så I skulle nok kunne score noget til fornuftige priser. Ellers må farfar Hasse og Emil lave noget selv, når de bliver smidt ud i værkstedet :-D

  SvarSlet
 11. Inger-M.. Det bliver Helmer helt sikkert glad for at lege med om nogle år.. Heldigt at du har gemt det hele.. :-) Jeg genkender forelskelsen i barnebarnet.. er ramt af den samme.. :-)

  anjoe.. Ja Louise (Emils mor) snakkede også om loppemarkeder med masser af lego, duplo og brio, vi må ud og kigge efter nogle kasser, så han har noget at lege med..
  Hihi.. Hasse og Emil bliver helt sikkert sendt på værkstedet når den tid kommer.. :-)

  SvarSlet