16. februar 2011

Ubehageligt at lytte til..

Jeg så Go’ morgen Danmark i morges..

Der var et indslag med Anne-Grethe Bjarup Riis og Susanne Møller, talskvinde for SIO, Sexarbejdernes Interesseorganisation.

Jeg har ingen intentioner om at gå ind i en debat om prostitution. På de fleste punkter er jeg rørende enig med Anne-Grethe.

Men.. for der er et stort MEN.. den måde Anne-Grethe opførte sig på er helt uaceptabel. Hendes budskab druknede fuldstændig i hendes skingre råberi og ubehøvlede og ubeherskede opførsel.

Den måde at debattere på, mener jeg er helt hen i vejret… eller er jeg bare for gammel og for sippet..:-)

23 kommentarer:

 1. Og jeg er HELT enig med dig. Hendes måde at tale på - og afbryde - er helt forfærdelig. Så er jeg også sippet og gammel! God aften :)

  SvarSlet
 2. Nu så jeg ikke selv programmet, men jeg synes ofte at Anne-Grethe Bjarum Riis kan være ret grænseoverskridende, selv når man er enig med hende, så hvis du er gammel og sippet, så er vi to.

  Knus "Gamle Sippe".

  SvarSlet
 3. Jeg har aldrig rigtigt kunnet med hendes personlighed. Så hende i et program med mad og gæster sidste år, og der var hun skøn, men hendes organ orker jeg ikke..:)

  For år tilbage debatterede hun med Finansmanden ( hvad er det nu han hedder??) på godmorgen danmark og selvom jeg er enig med HENDE og ikke med ham, så faldt min sympati på ham, alene fordi han ikke fik et ben til jorden i debatten. Han fik simpelthen ikke lov til at svare på hendes spørgsmål, hun afbrød konstant og råbte højt hele tiden. Totalt usympatisk desværre, og ikke godt for den gode sag.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 4. Jeg så det også. Hun galede bare op, højere og højere. Jeg er fuldstændig enig med dig :-)

  SvarSlet
 5. Anette.. så er vi 2.. :-)

  Marianne.. jeg er heller ikke specielt begejstret for hende og hendes måde at agere på.. det ser ud til vi er flere gamle sipper.. Knus til dig .-)

  Henriette.. Det kan have været Asger Aamund.. måske.. :-) Hendes gode sager drukner i hendes ubeherskede opførsel.. :-)

  Pia.. Hun irriterede mig ret meget.. :-)

  SvarSlet
 6. Det var lige præcist der jeg skruede ned for lyden på TV'et. Aldeles forfærdelig opførsel...Går det bedre med holdet ? Knus

  SvarSlet
 7. Annette.. det overvejede jeg også, men blev alligevel hængende for at se hvor langt hun ville drive sit hysteri.. og det var langt efter min mening.. Sidder lige nu med en ny kirsepude om nakken.. og kan dreje hovedet, en stille dag har været godt.. knus. :-)

  SvarSlet
 8. Nej, du er ikke sippet, men Fr. Riis er en irriterende klovn, der som uddannet skuespiller burde vide bedre, hvad de gode virkemidler er.
  Hatten af, for at du holdt ud - jeg er meget tilbøjelig til at slå løbsrekorder for at nå hen og slukke, når der kommer sådanne udgydelser, så her mister hun sit budskab 100% :-)

  Rart at høre, at din nakke er ved at stoppe med at være dum ;-)

  SvarSlet
 9. Nu så jeg det jo heldigvis ikke, men andre gjorde, som f.eks. min blogven Jan: http://muligheder.blogspot.com/2011/02/hun-trnger-absolut-til-professionel.html
  Så du/I er ikke alene ;-)

  SvarSlet
 10. Ellen.. Det er hun, og det er ærgeligt når et budskab drukner i hendes irriterende opførsel.. :-) Har I ingen fjernbetjening..;-))

  Per.. du kan nå det endnu på linket.. :-) Jeg har lige været hos din blogven, vi er nok mange der er enige om at hun opfører sig forfejlet.. :-)

  SvarSlet
 11. Jo, men den har John ;-)
  Jeg bevæger mig enten rundt i huset eller sidder ved pc'en - begge dele kræver, at jeg skal flytte mig for at skrue ned for lyden.
  Okay - nogle gange sidder jeg og strikker, og så kan jeg godt nå fjernbetjeningen...

  SvarSlet
 12. Hej med jer.

  Puha - jeg troede (næsten) at jeg var helt alene om den mening om Anne-Grethe Bjarup Riis.....

  Og tak Inge, fordi du kastede en bemærkning hos mig om mit indlæg om hende...

  mvh
  Jan

  SvarSlet
 13. Jeg så desværre ikke indslaget, men nu bliver jeg virkelig nysgerrig - det lyder jo hårrejsende ...

  Klem!

  SvarSlet
 14. Jeg så noget, som skulle være en dialog om abort mellem forkvinden af Faderhuset og Anne-Grethe Bjarup Riis i Aftenshowet for nogen tid siden.
  Det var forfærdeligt at lytte til sidstnævnte. Du har ret. Budskabet drukner totalt i forargelse over hendes opførsel.

  SvarSlet
 15. Læste i går om hendes optræden i tv; også om tidligere episoder, bl.a. med finansmanden Riskær!

  Tak for kommentaren til den "overbrodérede" ko. Du og Hasse burde dog nok vælge Mooligan :-D
  Googl' på Mooligan art.nr.47761, og vælg at se billeder.

  Godt at du har det bedre ;-)

  SvarSlet
 16. Ellen.. hehe... tænkte nok den sad i hånden på ham...:-)

  Jan D.. nej du er ikke helt alene.. :-)

  Madame.. Du må se og høre hende på nettet.. :-)

  Lone.. Hun er skinger og ubehagelig at lytte til..

  Anjoe.. Jeg ser lige på den ko.. Navnet lyder lidt hen ad.. Moose... :-)

  SvarSlet
 17. Hej igen Anjoe.. nu har jeg googlet dit forslag.. Det er en oplagt ko til os..:-) Tak for linket..

  SvarSlet
 18. ...har lige siddet og forberedt comics til de næste par dage, og en del golfmorsomheder passeredes flere gange; er som bekendt en meget populær motion i USA ;-) Nåh men, disse titler fik mig til at huske, at cowparade.eu viser en anden golfko. Den står på alle 4 ben, på græs, har et jern i mund, cap på hoved, handske på den ene forklov, og så ellers iført øvrigt golfkluns :-D
  Det skulle undre mig, om ikke der findes flere golfende køer, så hvis det er, tjek hjemmesiden for alle de forskellige størrelser samt materialer. Idérigdommen er godt nok stor omkring det dersens cowparade, og jeg ville godt have et par aktier eller 20 i dette foretagende - men nøjes med at eje to fotos taget i den lokale Kop & Kande Maribo. Golfkoen får lov at vente til sæsonstart, og lad den hurtigt komme, lyder det fra Roskilde *LOL*

  SvarSlet
 19. Tak Anjoe.. jeg har siddet og savlet over mange af de flotte cowparade køer.. jeg ville heller ikke være ked af aktier i det foretagende..
  Hihi.. du har ret, nu kan det kun gå for langsomt med den sæsonstart, vi er klar.. :-))

  SvarSlet
 20. Nej...du har helt ret. det var bare for meget med Anne Grete Bjarup Riis.
  Magen til usympatisk kvinde skal man godtnok lede længe efter. Jeg så udsendelsen den morgen, og blev bare så arrig på hende. Måske har hun ret / måske ikke....men sådan opfører man sig altså ikke. Tror forøvrigt det var Mads Wangsø der roste hende torsdag efter middag på radioen ?????? godt gået som han sagde,så nu er jeg heller ikke vild med ham længere.....

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
 21. Joan.. Vi er vist mange der synes hun er lige i overkanten.. :-)
  Mange hilsner til dig fra mig.

  SvarSlet
 22. Jeg synes, Anne Grethe har et problem som debattør her. Hendes budskab går tabt, fordi hun netop ikke forstår at debattere SAGLIGT. Jeg blev meget hurtigt træt af at høre på hende, og ventede kun på den anden kvindes udtalelse.

  Anne Grethes budskab er fint nok, men hun destruerer det helt selv.

  Og så kan jeg ikke lade være at komme med en sidebemærkning... Der er mange ikke-sex-job, som også er menneskekrænkende. Mig bekendt står de ikke bedre end sexarbejderne.

  SvarSlet
 23. Koh.. Ja hun har et stort problem, det er ikke første gang jeg har oplevet hende, flippe ud og skabe sig på den måde.. Du har ret, det er ikke kun sex-jobs der er menneskekrænkende..

  SvarSlet