20. september 2011

Bumle går i flyverskjul..

Når Emil kommer kravlende.. Han synes hun er noget af det mest spændende, og hun synes han kommer for tæt på.. :-)IMG_2778Tigerdyr gyngen er lidt sjov, når der er nogen der gider dreje eller skubbe den..IMG_2782ellers gider han ikke rigtig endnu..

5 kommentarer:

 1. hihi, fornuftigt af Bumle, mine piger forsvinder også hurtigt når Naja er på besøg, og det er da sjovere at få andre til at hoppe for én..;D knus og en dejlig dag til dig..

  SvarSlet
 2. Kattene fornemmer hurtigt, at her er det om at komme væk.. selv om Emil ikke har haft fat i Bumle endnu, så gider hun ham ikke rigtigt.. Knus og en dejlig dag retur. :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin hoppegynge, Emil har - og jeg kan godt forstå, han gerne vil lege med Bumle, men det må jo nok vente lidt endnu ;)
  Klem og en dejlig dag til dig, Inge!

  SvarSlet
 4. Forstår godt Bumle - det er da et underligt firbenet væsen i der har anskaffet jer - men mon ikke de bliver venner en dag.

  Knus og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 5. Jeg har købt den for ingen penge på et loppemarked Madame.. :-) Det varer vist nogle år før de bliver perlevenner. Klem og en dejlig dag til dig. .-)

  Marianne.. hahahaaa det store firebenede væsen er vi vist mere imponeret over end Bumle er.. :-)

  SvarSlet