18. september 2011

Irriterende og træls..

P1060462Mit lille Lumix kamera har ædt et eller andet..P1060696På alle billeder er der pletter – efter lidt pusten og rysten med kamraet er pletten i øverste venstre hjørne, blevet delt i to.. nu er det dobbelt træls.. Skyggen midt i billedet var snavs på linsen, den er væk nu, men hvordan får jeg skidtet inde i kameraet væk..??

Jeg ved selvfølgelig godt, det ikke er så smart, at have kameraet liggende løst i en lomme, eller at det roder rundt i tasken, men for pokker det er et lommekamera.. :-) Der er små skruer i kameraet, men jeg tør ikke bare skille det ad, det skal der vist en prof til.. eller hvad..??

Er der nogen af jer, der har et godt råd, til hvordan man får skidtet ud igen.

Opdatering 21.45– Overleveren foreslog mig at jeg smed billederne gennem Photoshop, det mente jeg ikke rigtig jeg gad.. Jeg bruger aldrig Photoshop, synes det er alt for omstænigt  og svært program. Nu har jeg så prøvet alligevel, og med et par klik på Hjælp og remove spot, så lykkes det, nu er det jo nemt at fikse sådan et par småpletter.

Tak Overlever.. :-)P1060696_edited-1

7 kommentarer:

 1. ØV det er da irreterende, og ja det er lommekamera, det burde da kunne tåle lidt..Håber du får hjælp til at få det fjernet..:( Knus

  SvarSlet
 2. et point and shoot kamera bør man ikke åbne selv - få en fagmand til at rense det. Eller fix det i photoshop :-)

  SvarSlet
 3. Øv, jeg har ingen gode råd til lommekamera, mit spejreflekskamera kunne jeg puste det væk, da objektivet blev fjernet, men sådan noget kan man jo ikke på det lille.
  Håber det lykkes at få fjernet ved hjælp af prof. Ha en go dag :-)

  SvarSlet
 4. Flussyre fjerner pletten effektivt, for den opløser nemlig glasset :-)

  SvarSlet
 5. Annemarie.. Jeg må nok have kameraet til doktor.. :-)

  overlever.. Det tænkte jeg nok, hehe ja photoshop er jo heldigvis altid en mulighed, jeg gider bare ikke rigtig, det er så nemt bare at kunne smide dem ind hvor det passer mig, uden at skulle fikse dem først.

  Lene.. det kan man nemlig med et spejlrefleks, der kan objektivet jo tages af. Der må nok en prof til.

  Rimkoger.. Øhhh tak, jamen så er den ged jo barberet.. :-) Kan man købe sådan noget syre i Dagli Brugsen.. ;-))

  SvarSlet
 6. Jeg har samme problem med mit lommekamera. Tror det har fået en dråbe regnvand :( Hvad kan sådan noget mon koste at få lavet?

  SvarSlet
 7. Anette.. ja det kan selvfølgelig også være vand, det har jeg ikke tænkt på. Jeg aner ikke hvad det koster, men det har jeg tænkt mig at finde ud af.. :-)

  SvarSlet