15. september 2011

Valgaften i skoven..

P1060695Lige nu bliver der talt stemmer rundt omkring i DK, vi har stemt, og vi har valgt.. at køre hinsidan til vores dejlige skov. Der er ikke dansk valgaften på de svenske TV kanaler, så vi følger lidt med på P3 og nettet, mens ovnen varmer og stearinlysene brænder.

Sådan en tidlig weekend er ikke det værste jeg ved.. :-)

7 kommentarer:

 1. Åh hvor hyggeligt, lidt mere rart end herhjemme..Vi sidder og ser svensk tv, en naturudsendelse...så det smager da lidt af Sverige..;)

  SvarSlet
 2. Det er har også stemt og sidder lige nu også i Sverige, på en campingplads ved Kullen :-) Vi har en aftale i morgen aften og lørdag :-)

  SvarSlet
 3. Annemarie.. vi har slet ikke tv'et tændt, kan dårligt huske om det virker her i hytten.. :-) I må have en god aften hos jer..

  Pia.. Ja jeg ved I har en god aftale her i weekenden. Lyder dejligt I har forlænget jeres weekend lidt. Der ligger et skønt Outlet i Höganäs http://www.kostaboda.com/visit-us/factory-outlets/hoeganaes.html, I kører lige forbi når I kommer ude fra Kullen. Det er værd at bruge en time eller 1½ der.. :-)
  I må have en rigtig god weekend på Spjutatorpet.

  SvarSlet
 4. Tak, vi ser på det. Gode aften og weekend til jer :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig hyggeligt. Og dit billede understreget kun stemningen.

  Her er weekenden også skudt igang. Jeg nyder nemlig stadig min nedsatte tid. Måske jeg nu skal afsætte 12 minutter mere om dagen til arbejde. Noget kunne tyde....

  God weekend i skoven til jer.

  SvarSlet
 6. En rigtig god måde at tilbringe valgaftenen på :-)

  SvarSlet
 7. Tak Pia :-)

  Susanne.. Ja vi skal nok til at arbejde mere og betale mere i skat.. Tak og god weekend til jer.

  Det var det Ellen. :-)

  SvarSlet