10. september 2012

Prag.. Torsdag d. 16. august 2012

I dag vågnede vi op til en diset og overskyet himmel, men det er stadig varmt. IMG_3659

Efter morgenmad og badning var det lidt svært at komme ud af døren, vi gad ikke det helt vilde.. Fjernsynstårnet med kravlende babyerVi endte med at gå en tur op i vores eget baghave, op mod Fjernsynstårnet med de kravlende babyer. Nu havde vi set på tårn og babyer i flere dage, vi måtte lidt tættere på.

IMG_3624Formiddagsvandingshullet fandt vi ved Vorherres Allerhelligste Kirke, med udsigt til toppen af Fjernsynstårnet.

Efter en tur omkring fjernsynstårnet, fandt vi et lokalt hjørne, hvor vi delte 2 lækre svineskanke til frokost inden vi slentrede tilbage mod lejligheden. IMG_3651Vi gik ned gennem parken vi bor op til. Onsdag aften var Hasse og Per ude og gå en aftentur, de gik en tur op gennem samme park, som var fyldt med folk. Ølhaven viste fodbold på en storskærm og mindst 1000 mennesker var samlet derinde. IMG_3663I dag var der ingen fodbold og stort set ingen mennesker.

IMG_3675Efter et par timers total afslapning bevægede vi os ned mod et af øl-mekkaerne.. U Fleku.. hvor øllen var mørk god og rigelig, og hvor ordet ølslæber giver mening.. Der bliver stablet mange fulde ½-liters øl, på de store bakker tjenerne bærer rundt på. IMG_3689

IMG_3708Aftensmaden indtog vi på Kampa halvøen med udsigt til Karlsbroen og Moldau, og kaffen snuppede vi på et af byens store fine kaffesteder. IMG_3733Det har småregnet det meste af aftenen, vi nåede at blive lidt våde inden vi ramte lejligheden igen.IMG_3727

13 kommentarer:

 1. Skønne billeder, Inge - jeg er vild med broen badet i lys, byens fine kaffested og den gamle gade.
  Klem og en god aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Madame.. :-) Dejligt at du kan lide billederne.

   Slet
 2. I har godt nok fået set meget, jeg kan godt forstå at I var ved at være trætte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har set en del, vi var der jo også en hel uge, og noget skal tiden jo gå med.. :-)

   Slet
 3. Der er ikke noget at sige til, at I var ved at være kørt trætte, I har også set meget. Det er et dejligt billede af Karlsbroen ved nattetide.

  Jeg kan også sidde og drømme mig til an tur til Prag, men jeg bo hellere blive hjemme, der er alt for meget godt øl i den by :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bro er så smuk når lysene bliver tændt om aftenen.
   Ja der er vist megen god øl dernede, må dog indrømme at jeg ikke smagte noget overhovedet.. :-) Hvidvin og kaffe var også fint.

   Slet
 4. Puha man bliver helt træt i benene..,-D Tak for turen, der var dog utroligt meget at se i Prag..Knus og god dag..

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Annemarie og tak fordi du gider være med. :-)

   Slet
 5. Man får jo nærmest lyst til at se og måske især smage Prag på et tidspunkt. Det er dejlige billeder du viser frem, og jeg har set dem alle, men der har ikke været så meget tid og overskud til at kommentere..

  SvarSlet
  Svar
  1. Specielt det med at smage Prag er godt.. :-)
   Dejligt at du er med overlever, uanset om du kommenterer eller ej.. :-)

   Slet
 6. Nå, det var godt, at I kunne slappe lidt af?!
  Hvis det er det rigtige ord for det.
  Som sædvanlig flotte billeder - er turen ved at være slut nu? I må da være blevet flere cm kortere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var ved at være lidt slidte om torsdagen, og syntes egentlig også vi havde set og oplevet meget.. Og det blev bare varmere og varmere, så det blev ikke nemmere at være vores ben og fødder.. :-)
   Vi rejste hjem lørdag morgen, dagbogs kladden fra fredag får forhåbentlig billeder på når jeg kommer hjem i dag. Nu vil jeg gerne have de her Prag indlæg ud af verden.. :-)

   Slet
 7. Ret alternativ udsmykning af tv-tårnet, synes jeg! Er nok mere til det fine gamle ur ved jeres bar. Og så det skønne, gamle kaffested :-)

  SvarSlet