9. september 2012

Sponsorernes match for medlemmer..

løb af stablen i dag. P1030028Vi var 148 personer, der havde valgt at spille med i dag. Der var gunstart = vi fordeler os rundt på alle 18 huller på banen, og slår ud når kanonen lyder. Den store fordel ved gunstart er, at alle stort set kommer ind samtidig. Men med så mange deltagere, betød det også, at der var to 4-bolde på hvert hul og 3 på hul 1.. Der var virkelig pres på banen og ventetid hele vejen rundt, jeg tror der står 2 bænke derude, som jeg ikke har siddet på i dag.. :-) Det gik forbavsende smertefrit, alle var indstillet på, at med så mange deltagere så kan det ikke være anderledes. Alt i alt kom vi rundt på ca. 5½ time, det kunne have været meget værre.

P1030029Klubbens sponsorer havde sørget for både vådt og tørt flere steder undervejs, og vi fik stegt flæsk og persillesovs da vi kom ind. Mange flotte præmier blev uddelt til de bedst spillende.. det var desværre ikke mig i dag, men jeg gik i en rigtig god bold og havde mange gode slag, så selv om resultatet ikke er værd at skrive noget om, så var det en forrygende dag på vores dejlige grønne legeplads.

Jeg havde såmænd taget et kamera med derud i dag, og jeg havde masser af tid til at tage billeder.. Men jeg glemte det, og kom først i tanke om kameraet da jeg tømte min golfbag. Derfor fik jeg kun taget de her to billeder af pladsen, hvor en af sponsorerne havde kørt et par af sine biler ind.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig dag på golfbanen. Du 'gik i en rigtig god bold', det må være golfslang for at det egentlig gik dig meget godt?, bare synd at du ikke fik nogen præmier, men pyt med det, du havde en dejlig dag, der sluttede med stegt flæsk og persillesovs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig en dejlig dag på banen..
   At gå i en god bold, er et golfudtryk, her dækker det over at de 3 jeg fulgtes med hele dagen, var/er super hyggelige mennesker, så vi gik og hyggede os meget. Nogle gange kan man være mindre heldig, og så kan 5 - 6 timer godt være lang tid. :-)

   Slet
 2. Uhmm stegt flæsk er ikke at kimse af, og det lader til at I har hygget jer, pyt med billederne, det glemmer jeg også nogle gange når jeg er i godt selskab...;-D knus og en god start på ugen til dig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt, måske var det også derfor jeg helt glemte at kameraet var med.. :-)

   Slet
 3. Det lyder spændende, Inge, og du må have været fuldstændig opslugt, siden du kun fik taget to billeder. Klem og god mandag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var i godt selskab, snakken gik og kameraet kom aldrig i spil. :-)

   Slet
 4. Inge glemme at fotografere??? Uhørt ...
  Den bold må virkelig have været god at gå i ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja det lyder lidt uhørt, men ikke desto mindre var det hvad der skete.. :-)

   Slet
 5. Du har sikkert nydt atter at være på græs, og tilmed uden regn eller orkan ;-)
  Hav en dejlig uge - og må efteråret nå at byde på andre gode golfoplevelser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret anjoe.. jeg nød at være på græs.. :-)

   Slet
 6. Du kunne have taget en million billeder, men glemmer det?!? Utroligt, men så må du jo have hygget dig :-)

  SvarSlet